Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.
Menü

Szilaj - Zabolátlanok - Pru divatbaba kiegészítőkkel játékszett (GXF16-GXF18)

Gyártó: Mattel
Cikkszám: GXF16-GXF18
Ár:
5.390 Ft
NEM KAPHATÓ!
Utolsó elérhetőség dátuma:
2023-10-20

Szállítás_fly

  • Házhozszállítás futárszolgálattal Átvételi idő: 1-2 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    Kiszállítás munkanapokon 8.00-17.00 óra között. A futárszolgálat e-mailt küld a szállítás várható idejéről. E-mait küldünk, mikor csomagját átadtuk a futárnak, következő munkanapon számíthat a kiszállításra, ez nagyméretű csomag esetén 5-6 napra módosulhat.
  • GLS csomagpontra történő szállítás Átvételi idő: 1-2 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    A csomag szállítását kérheti GLS csomagpontra. E-mailben kap értesítést a csomagpontra történő megérkezésekor. 5 nap áll rendelkezésére, hogy átvegye. Szükség esetén a tárolási idő hosszabbítását kérheti a GLS ügyfélszolgálatán.

Leírás és Paraméterek

A Szilaj: Zabolátlanok - Pru divatbaba kiegészítőkkel játékszett tökéletes választás a legújabb Dreamworks mozifilm, a Spirit Untamed animációs mese rajongói számára. A készlet a meséből jól ismert Prut, és 2 féle, lovagláshoz alkalmas ruha szettet tartalmaz. A baba teste 7 ponton mozgatható, így változatos pózokat vehet fel, hogy igazán színes történeteket lehessen eljátszani vele. Pru egy farmernadrágos-blúzos vagy egy csinos, hosszú kék ruhába bújtatható, hogy ünnepi öltözetével megeleveníthesse a mesefilm egyik ikonikus jelenetét, a Miradero utcáin rendezett színes karneváli hangulatot. A Pru baba mérete kb.18 cm.

Gyűjtsd össze mind a 3-féle divatbabát!