Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.
Menü

Klank! Lopakodj és arass zajos sikert társasjáték (840067)

Gyártó: Renegade Game Studios
Cikkszám: G-REF32022
Ár:
14.450 Ft
NEM KAPHATÓ!
Utolsó elérhetőség dátuma:
2021-07-21

Szállítás_fly

  • Házhozszállítás futárszolgálattal Átvételi idő: 1-2 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    Kiszállítás munkanapokon 8.00-17.00 óra között. A futárszolgálat e-mailt küld a szállítás várható idejéről. E-mait küldünk, mikor csomagját átadtuk a futárnak, következő munkanapon számíthat a kiszállításra, ez nagyméretű csomag esetén 5-6 napra módosulhat.
  • GLS csomagpontra történő szállítás Átvételi idő: 1-2 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    A csomag szállítását kérheti GLS csomagpontra. E-mailben kap értesítést a csomagpontra történő megérkezésekor. 5 nap áll rendelkezésére, hogy átvegye. Szükség esetén a tárolási idő hosszabbítását kérheti a GLS ügyfélszolgálatán.

Leírás és Paraméterek

Klank! társasjáték (840067)
"Csak egy rutin meló lesz" mondták. "Csak egy ki-és-be típusú iparos munka" mondták. Hogyne...Gondolhatod, hogy nekem is pont ez jutott eszembe, mikor megtudtam, hogy Nictotraxian, a sárkány menedékét indulunk kifosztani.
Csendben kell maradnom! A forró lángoktól tükörsima falak még a legkisebb botladozás neszét is felerősítik...
Na, pont erről beszéltem: az egyik közeli járatban hangos csörömpölés ver visszhangot. Talán egy rozsdás, régi páncélt boríthatott fel valamelyik szerencsétlen flótás. Még el sem hal a baleset zaja, és a sárkány máris velőtrázó üvöltéssel teszi világossá, hogy nem szereti a behatolókat.
A pórul járt tolvaj jajveszékelése nem tartott sokáig...Csendben kell maradnom. Csendben. Kell. Maradnom...

A játékban egy barlangrendszerben kalandozunk és kincseket gyűjtünk. Viszont nem elég a kincseket felmarkolni, ki is kell jutni velük élve. A zajokat érdemes elkerülni, hacsak nem akarunk sárkányeledellé válni. A Klank! 2017-ben Mensa Select győztes lett, mely bizonyítja különlegességét és egyediségét. A Klank! egy különleges hangulatú stratégiai társasjáték a nagyobb korosztály számára!
A doboz tartalma: 1 db kétoldalas játéktábla, több, mint 180 db kártya, több, mint 80 db jelölő, 30 db kocka és játékosjelölő, 24 db sárkánykocka db, 1 db textil sárkányzsák, 1 db Sárkányjelölő és egy játékszabály.

Youtube videók