Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.
Menü

Pandemic - Legacy 1. évad társasjáték - piros doboz (750178)

Gyártó: Z-Man Games
Cikkszám: G-ZMA33360-piros
Ár:
17.990 Ft
NEM KAPHATÓ!
Utolsó elérhetőség dátuma:
2021-10-06

Szállítás_fly

  • Házhozszállítás futárszolgálattal Átvételi idő: 1-2 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    Kiszállítás munkanapokon 8.00-17.00 óra között. A futárszolgálat e-mailt küld a szállítás várható idejéről. E-mait küldünk, mikor csomagját átadtuk a futárnak, következő munkanapon számíthat a kiszállításra, ez nagyméretű csomag esetén 5-6 napra módosulhat.
  • GLS csomagpontra történő szállítás Átvételi idő: 1-2 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    A csomag szállítását kérheti GLS csomagpontra. E-mailben kap értesítést a csomagpontra történő megérkezésekor. 5 nap áll rendelkezésére, hogy átvegye. Szükség esetén a tárolási idő hosszabbítását kérheti a GLS ügyfélszolgálatán.

Leírás és Paraméterek

12 hónap, 12 játék! Pörögjön a katasztrófafilm! A játékosok ezúttal egy küldetéssorozaton át próbálják megmenteni az emberiséget és kiirtani a vírusokat. A Legacy magyarul örökséget jelent. A legtöbb játékkal ellentétben, amelyek minden játszma során előlről kezdődnek, a Pandemic Legacyban egyes elemek átkerülnek, öröklődnek az újabb és újabb játszmákba a korábbiakból. A következő menet mindig az előző parti eredményétől függ, a rengeteg új funkció, mint például a karakterek fejlődése vagy épp a legacy játékokra jellemző, egyszer használatos, eltépendő lapok mind arra hivatottak, hogy szó szerint egyedi élményt nyújtson minden játék! Néha írni kell a játék egyes alkatrészeire. Máskor matricák kerülnek a kártyákra vagy a táblára. Sőt az is előfordulhat, hogy egy-egy kártyát el kell pusztítani (össze kell tépni). Ezek a változások véglegesek.
A doboz tartalma: 1 db játéktábla, 4 db játékosbábu, 61 db játékoskártya, 4 db segédletkártya, 48 db fertőzéskártya, 62 db Örökség kártya, 4 db civilkártya, 5 db dosszié és 1 ív matrica, 4 db ellenszérum-jelző, 1 db fertőzöttségi szint jelző, 1 db emlékeztető jelző, 1 db kitörésjelző, 96 db fertőzéskocka és egy játékszabály. A játék két változata (piros vagy kék) között a doboz színén kívül semmilyen különbség nincs.