Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Jóváhagyom
   

Tiny Epic - Kalandok birodalma társasjáték (840333)

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
5.590 Ft
Elérhetőség: Raktáron, szállítás 1 munkanap
Gyártó: Gamelyn Games
Legkedvezőbb szállítási díj: 990 Ft

Leírás és Paraméterek

Tiny Epic - Kalandok birodalma társasjáték (840333)
A béke és virágzás kora egy kardcsapásra véget ért, amikor az elfek birodalmára portálok nyílnak és goblinok seregei léptek át rajta. Élezd hát meg a kardodat, hegyezd a nyílvesszőidet és fújd le a port a varázskönyvedről, mert most igazi hősökre van szükség!
Minden játékos egy három fős kalandor kompániát irányít, akik a birodalom védelmezésére esküdtek fel. A világot járva kell erősödni, mágikus felszereléseket gyűjteni, küldetéseket megoldani és küzdeni a betolakodók ellen. Amelyik csapat a legtöbbet tesz a birodalom megmentéséért, elnyeri az uralkodótól méltó jutalmát! A Kalandok birodalma egy könnyen tanulható, mégis összetett stratégiai társasjáték a nagyobb korosztály számára.

A doboz tartalma: 4 db játékoskártya, 17 db térképkártya, 1 db mágiakártya és 1 db mágiajelölő, 1 db fordulókártya és 1 db fordulójelölő, 24 db küldetéskártya, 4 db kalandkártya, 5 db mozgáskártya, 5 db egyforma kalandkocka, 16 db goblinjelölő, 12 db hős (ITEMeeples™ - 3 db mind a 4 színben), 4 db varázslatjelölő (4 színben), 4 db életpontjelölő és 4 db erőjelölő, 12 db legendás tárgy (kard, pajzs, varázsbot; játékosonként 1-1 készlet), 12 db kincs, 1 db kezdőjátékos-jelölő, 1 db állvány, 4 db maximális életpont-jelölő és 4 db maximális erő-jelölő és egy játékszabály.

A Tiny Epic sorozat minden tagja egyedi témájú és játékmenetű, és összetettségük ellenére elférnek egy hátizsákban. 

Ajánlott korosztály 14 éves kortól
Játékosok száma 1-4
Kiknek ajánljuk lányoknak és fiúknak
További képek