Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Jóváhagyom
Menü

Keresés

Tiny Love Magical Tales Dynamic Gymini játszószőnyeg

Gyártó: Tiny Love
Cikkszám: TL1205906830R
Ár:
18.490 Ft
NEM KAPHATÓ!
Utolsó elérhetőség dátuma:
2021-09-03

Szállítás_fly

  • Házhozszállítás futárszolgálattal Átvételi idő: 1 munkanap Szállítási költség: 1190 Ft
    Kiszállítás munkanapokon 8.00-17.00 óra között. A futárszolgálat e-mailt küld a szállítás várható idejéről. E-mait küldünk, mikor csomagját átadtuk a futárnak, következő munkanapon számíthat a kiszállításra, ez nagyméretű csomag esetén 5-6 napra módosulhat.
  • GLS csomagpontra történő szállítás Átvételi idő: 1 munkanap Szállítási költség: 1190 Ft
    A csomag szállítását kérheti GLS csomagpontra. E-mailben kap értesítést a csomagpontra történő megérkezésekor. 5 nap áll rendelkezésére, hogy átvegye. Szükség esetén a tárolási idő hosszabbítását kérheti a GLS ügyfélszolgálatán.

Leírás és Paraméterek

Az egyedülálló Tiny Love Magical Tales Dynamic játszószőnyegen nagy méretének köszönhetően a babák bátran hempereghetnek és még az anyukájuk is leheveredhet melléjük játszani. A játékívet a hagyományostól eltérően nyitott állásba is lehet állítani, így nagyobb tér áll a rendelkezésünkre és hason fekve is tud nézelődni a baba. A kedves kis figurák, zenélő süni 3-féle dallammal és a sok izgalmas felfedezni való - szatén szalagok, tükör, kukucskáló játék - sokáig lefoglalja a kicsiket. A Magical Tales kollekció - Tiny Love Magical Tales Mobil körforgó, Tiny Love Magical Tales Super Mat óriás játszószőnyeg - minden tagja fekete-fehér szín-összeállítású. Az erős kontraszt alkalmazása kiváló a csecsemők látásának fejlesztéséhez, a vizuális stimuláláshoz. A játszószőnyeghez tartozik egy színben ideillő változata a kicsik első, kihajtható könyvecskéjének, mely néhány állat, tárgy, forma megismerését is segíti. A puha szőnyeg mosógépben mosható, így a tisztán tartása sem okoz problémát!

Youtube videók