Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Jóváhagyom
Menü

Tiny Love Meadow Days játékív babakocsira, babahordozóra

Gyártó: Tiny Love
Cikkszám: TL1404100030R
Ár:
10.790 Ft
NEM KAPHATÓ!
Utolsó elérhetőség dátuma:
2023-12-05

Szállítás_fly

  • Házhozszállítás futárszolgálattal Átvételi idő: 2-3 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    Kiszállítás munkanapokon 8.00-17.00 óra között. A futárszolgálat e-mailt küld a szállítás várható idejéről. E-mait küldünk, mikor csomagját átadtuk a futárnak, következő munkanapon számíthat a kiszállításra, ez nagyméretű csomag esetén 5-6 napra módosulhat.
  • GLS csomagpontra történő szállítás Átvételi idő: 2-3 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    A csomag szállítását kérheti GLS csomagpontra. E-mailben kap értesítést a csomagpontra történő megérkezésekor. 5 nap áll rendelkezésére, hogy átvegye. Szükség esetén a tárolási idő hosszabbítását kérheti a GLS ügyfélszolgálatán.

Leírás és Paraméterek

A Tiny Love Meadow Days erdei állatkás babakocsira, babahordozóra flexibilisen rögzíthető utazó játék kiváló kikapcsolódást ígér a babának! A színes előre-háta mozgatható íven három fixen rögzített és három lelógó játék helyezkedik el. A mosolygó kis róka pocakja egy prizma, a teste csörgő anyagból készült, alatta kis méhecske lóg. A kedves kis nyuszi egy színes golyókkal teli, pörgő és csörgő labdát gurít, melyről egy picike tükrös játék lóg. A virág alakú propellert a baba meg tudja pörgetni, ha meghúzza a róla lelógó fogantyút, ami rágókaként is használható, enyhíti a fogzás okozta fájdalmakat. A Tiny Love Meadow Days játékív az erős, tekerős csíptetőkkel könnyedén rögzíthető, eltávolítható, áthelyezhető.