Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Jóváhagyom
Menü

Keresés

Tiny Smarts - Marie, a süni zenélő babajáték

Gyártó: Tiny Love
Cikkszám: TL1117300068R
Ár:
3.490 Ft
NEM KAPHATÓ!
Utolsó elérhetőség dátuma:
2021-08-03

Szállítás_fly

  • Házhozszállítás futárszolgálattal Átvételi idő: 1 munkanap Szállítási költség: 1190 Ft
    Kiszállítás munkanapokon 8.00-17.00 óra között. A futárszolgálat e-mailt küld a szállítás várható idejéről. E-mait küldünk, mikor csomagját átadtuk a futárnak, következő munkanapon számíthat a kiszállításra, ez nagyméretű csomag esetén 5-6 napra módosulhat.
  • GLS csomagpontra történő szállítás Átvételi idő: 1 munkanap Szállítási költség: 1190 Ft
    A csomag szállítását kérheti GLS csomagpontra. E-mailben kap értesítést a csomagpontra történő megérkezésekor. 5 nap áll rendelkezésére, hogy átvegye. Szükség esetén a tárolási idő hosszabbítását kérheti a GLS ügyfélszolgálatán.

Leírás és Paraméterek

A Tiny Love - Tiny Smarts sorozat tagja Marie, a süni, egy kedves kis hordozható játék. A fekete-fehér Magical Tales kollekció részeként ez a vidám kis erdei állatka hűséges társa lesz útközben a babának. Marie - aki nevét a rendkívüli tudós, Marie Curie után kapta - csíptetővel bárhová könnyen rögzíthető (kiságyra, babakocsira, babahordozóra), ha megnyomjuk a fejét, 3-féle vidám dallamot játszik. Tiny Smarts - Marie testrészei különböző textúrájú anyagból készültek, kontrasztos színeivel hosszú időn át leköti a kicsik figyelmét.