Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.
Menü

I Love VIP Pets - mesés kutyafrizurák S1

Gyártó: IMC Toys
Cikkszám: IMC711709
Ár:
7.490 Ft
NEM KAPHATÓ!
Utolsó elérhetőség dátuma:
2023-10-02

Szállítás_fly

  • Házhozszállítás futárszolgálattal Átvételi idő: 1 munkanaptól Szállítási költség: 1490 Ft-tól
    Kiszállítás munkanapokon 8.00-17.00 óra között. A futárszolgálat e-mailt küld a szállítás várható idejéről. E-mait küldünk, mikor csomagját átadtuk a futárnak, következő munkanapon számíthat a kiszállításra. MPL csomag esetén a szállítási idő három-kilenc nap.
  • GLS csomagpontra történő szállítás Átvételi idő: 1-2 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    A csomag szállítását kérheti GLS csomagpontra. E-mailben kap értesítést a csomagpontra történő megérkezésekor. 5 nap áll rendelkezésére, hogy átvegye. Szükség esetén a tárolási idő hosszabbítását kérheti a GLS ügyfélszolgálatán.

Leírás és Paraméterek

Az I Love VIP Pets - mesés kutyafrizurák S1 hosszú, színes hajú édes kutyalány-figurák gyűjteménye, melyek kiegészítőkkel felszerelve kivételes frizurák alkotását teszik lehetővé.

A hajformázó habos csomagolásokra emlékeztető rózsaszín üvegcsékben a 12 aranyos meglepetés-kutyus egyike található egy fodrászfotelben, amely máris készen áll a fodrászkodásra. A játék megkezdéséhez elegendő a samponos dobozba egy kis vizet önteni, hogy a kutyus fejéről leszedjük a buja hajat takaró törölközőt. Minden kutyus egyedi stílussal és színvilággal rendelkezik, ezért a gyerekek minden bizonnyal megtalálják a saját személyiségüket legjobban tükröző kedvencüket. A széria 6 kutyusból áll, mindegyik 2 különböző stílusban készíthető el: Alexia, Gwen, Juliet, Lady Gigi, Nyla és Taylor. Egy ilyen figura-kollekció megszerzése valódi szépségversennyé válhat.
Minden csomag tartalmaz fodrász-kiegészítőket, melyek minden szereplő számára személyre szabottak, többek közt: csatok, gumik, fésű, kefe stb.
A divatos kutyalányok kalandjait és valódi kutya-szépségszalonban születő bombasztikus frizuráikat a gyerekek egy Youtube-csatornán követhetik, ahol fodrászati tanácsokat is találnak kutya-szakértőktől.

A termék meglepetés, így előre nem látható, nem kiválasztható, hogy melyik kutyust rejti. Az ár 1 darabra értendő.