Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Jóváhagyom
Menü

Keresés

Dickie City Cleaner játék kukásautó - 39 cm (3308378)

Gyártó: Dickie
Cikkszám: 3308378
Ár:
13.890 Ft
9.790 Ft
Kedvezmény: 30%
NEM KAPHATÓ!
Utolsó elérhetőség dátuma:
2021-07-21

Szállítás_fly

  • Házhozszállítás futárszolgálattal Átvételi idő: 1 munkanap Szállítási költség: 1190 Ft
    Kiszállítás munkanapokon 8.00-17.00 óra között. A futárszolgálat e-mailt küld a szállítás várható idejéről. E-mait küldünk, mikor csomagját átadtuk a futárnak, következő munkanapon számíthat a kiszállításra, ez nagyméretű csomag esetén 5-6 napra módosulhat.
  • GLS csomagpontra történő szállítás Átvételi idő: 1 munkanap Szállítási költség: 1190 Ft
    A csomag szállítását kérheti GLS csomagpontra. E-mailben kap értesítést a csomagpontra történő megérkezésekor. 5 nap áll rendelkezésére, hogy átvegye. Szükség esetén a tárolási idő hosszabbítását kérheti a GLS ügyfélszolgálatán.

Leírás és Paraméterek

Dickie City Cleaner játék kukásautó (3308378) valódi szemétszállító funkciókkal
A környezet megóvása, tisztán tartása nagyon fontos feladat, ebben lesz segítségedre ez a csodás szín-összeállítású kukásautónagyméretű jármű oldalán lévő gomb megnyomásával az induló, illetve a tolató autó hangját hallhatjuk, közben pedig a tetején lévő lámpák villognak. A jármű egy, a készlethez tartozó kukát emel fel és ürít ki az oldalán lévő kar meghúzásával. Amikor a tartálya megtelt, elgurul a szeméttelepre és kiüríti a kézzel felbillenthető tartályát. Szabadon futó kerekein villámgyorsan közlekedik! A Dickie játékautó 2 db 1,5 V-os / LR06 jelű elemmel működik, melyet a csomagolás tartalmaz.