Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.
Menü

Eichhorn Kis parasztgazdaság fa játékszett (100004308)

Gyártó: Eichhorn
Cikkszám: eh4308
Ár:
8.490 Ft
NEM KAPHATÓ!
Utolsó elérhetőség dátuma:
2023-11-30

Szállítás_fly

  • Házhozszállítás futárszolgálattal Átvételi idő: 1 munkanaptól Szállítási költség: 1490 Ft-tól
    Kiszállítás munkanapokon 8.00-17.00 óra között. A futárszolgálat e-mailt küld a szállítás várható idejéről. E-mait küldünk, mikor csomagját átadtuk a futárnak, következő munkanapon számíthat a kiszállításra. MPL csomag esetén a szállítási idő három-kilenc nap.
  • GLS csomagpontra történő szállítás Átvételi idő: 1-2 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    A csomag szállítását kérheti GLS csomagpontra. E-mailben kap értesítést a csomagpontra történő megérkezésekor. 5 nap áll rendelkezésére, hogy átvegye. Szükség esetén a tárolási idő hosszabbítását kérheti a GLS ügyfélszolgálatán.

Leírás és Paraméterek

 Az Eichhorn Kis parasztgazdaság fa játékszett (4308) a gyerekszobába varázsolja a vidéki életet. A kis farmer gondozhatja a veteményes kertet, kiterelheti a rétre legelni a teheneket, futtathatja a lovakat vagy megetetheti az udvaron totyogó kacsákat. A malacok a gazdaság egyik, a számukra kialakított sarkában kedvükre dagonyázhatnak. A farmot magas kerítés veszi körbe, hogy az állatok ki ne szökjenek. A játékszett összesen 21 db elemet tartalmaz, amibe bele tartozik a játéktér, a fa házikó és pajta, az állatfigurák valamint a gazdasszony figura. Az Eichhorn farm játékszettel (4308) a gyerekek eljátszhatják, hogyan telik egy nap a tanyán, közben ismerkednek a háztáji állatokkal és gondozásukkal.