Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Jóváhagyom
Menü

Hot Wheels City - Autófaló sárkány játékszett (GTK42)

Gyártó: Mattel
Cikkszám: GTK42
Ár:
6.390 Ft
NEM KAPHATÓ!
Utolsó elérhetőség dátuma:
2023-12-09

Szállítás_fly

  • Házhozszállítás futárszolgálattal Átvételi idő: 2-3 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    Kiszállítás munkanapokon 8.00-17.00 óra között. A futárszolgálat e-mailt küld a szállítás várható idejéről. E-mait küldünk, mikor csomagját átadtuk a futárnak, következő munkanapon számíthat a kiszállításra, ez nagyméretű csomag esetén 5-6 napra módosulhat.
  • GLS csomagpontra történő szállítás Átvételi idő: 2-3 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    A csomag szállítását kérheti GLS csomagpontra. E-mailben kap értesítést a csomagpontra történő megérkezésekor. 5 nap áll rendelkezésére, hogy átvegye. Szükség esetén a tárolási idő hosszabbítását kérheti a GLS ügyfélszolgálatán.

Leírás és Paraméterek

Csupa izgalom vár rád a legújabb Hot Wheels City - Autófaló sárkány játékszettel! Megérkezett a legújabb szörny Hot Wheels City-be, a Te feladatod, hogy megvédd a várost az óriás, tűzpiros sárkánytól! Az óriáshüllő ahelyett, hogy tüzet okádna, kisautókat lő ki a szájából! Egyszerre három járgányt is betölthetsz, majd az indító megnyomásával kezdődhetnek a kalandok! A sárkány tetején még 2 kisautód parkolhat. A játékszett elején és hátulján található csatlakozók segítségével összekapcsolható más, külön megvásárolható pályával is. A Hot Wheels City - Autófaló sárkány készlet egy kisautót tartalmaz, de akár öt kisautó egyidejű szállítására is képes!

A Hot Wheels City - Autófaló sárkány játékszett a többi Hot Wheels pályaszettel összeépíthető. Gyűjts össze minél több Hot Wheels járművet és készletet az izgalmasabb játékélmény érdekében!