Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Jóváhagyom
Menü

Keresés

Hot Wheels City - Cápaveszély az óceáni őrtoronyban pályaszett (HDP06)

Gyártó: Mattel
Cikkszám: HDP06
Ár:
18.890 Ft
NEM KAPHATÓ!
Utolsó elérhetőség dátuma:
2022-11-30

Szállítás_fly

  • Házhozszállítás futárszolgálattal Átvételi idő: 2-3 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    Kiszállítás munkanapokon 8.00-17.00 óra között. A futárszolgálat e-mailt küld a szállítás várható idejéről. E-mait küldünk, mikor csomagját átadtuk a futárnak, következő munkanapon számíthat a kiszállításra, ez nagyméretű csomag esetén 5-6 napra módosulhat.
  • GLS csomagpontra történő szállítás Átvételi idő: 2-3 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    A csomag szállítását kérheti GLS csomagpontra. E-mailben kap értesítést a csomagpontra történő megérkezésekor. 5 nap áll rendelkezésére, hogy átvegye. Szükség esetén a tárolási idő hosszabbítását kérheti a GLS ügyfélszolgálatán.
  • Személyes átvétel Átvételi idő: Akár aznap  Ingyenes
    Bankkártyás (előre) fizetéssel kiegyenlített megrendelését személyesen is átveheti egri irodánkban a rendelés leadását és az átvételről szóló visszaigazolást követően, munkanapokon 8:00-16:00 óra között. Irodánkban fizetés nem, kizárólag a megrendelt termék(ek) átvétele lehetséges.

Leírás és Paraméterek

Csupa izgalom vár rád a legújabb Hot Wheels City - Cápaveszély az óceáni őrtoronyban pályaszettel!
Egy hatalmas cápa az őrtorony környékén úszkál és csak arra vár, hogy elkapja és felfalja a gyanútlan járgányokat! A pályaszettben találsz egy Hot Wheels kisautót, melyet a kézi lifttel máris a torony tetejére vihetsz fel. Amint a verdád elindul a spirál alakú pályán lefelé, a cápa lesből, bármelyik pillanatban lecsaphat rá! Jól vigyázz, a szörnyeteg még a pályát is képes áttörni, csak hogy bekaphasson! Ha sikerül megúsznod és leérned a pálya végére, akkor nyertél a fenevad elleni harcban!
A Hot Wheels Cápaveszély az óceáni őrtoronyban pályaszett a többi Hot Wheels pályaszettel összeépíthető. Gyűjts össze minél több Hot Wheels járművet és készletet az izgalmasabb játékélmény érdekében!