Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Jóváhagyom
Menü

Keresés

Hot Wheels City hordozható városközpont (GKT86)

Gyártó: Mattel
Cikkszám: GKT86
Ár:
11.690 Ft
NEM KAPHATÓ!
Utolsó elérhetőség dátuma:
2022-12-16

Szállítás_fly

  • Házhozszállítás futárszolgálattal Átvételi idő: 1-2 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    Kiszállítás munkanapokon 8.00-17.00 óra között. A futárszolgálat e-mailt küld a szállítás várható idejéről. E-mait küldünk, mikor csomagját átadtuk a futárnak, következő munkanapon számíthat a kiszállításra, ez nagyméretű csomag esetén 5-6 napra módosulhat.
  • GLS csomagpontra történő szállítás Átvételi idő: 1-2 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    A csomag szállítását kérheti GLS csomagpontra. E-mailben kap értesítést a csomagpontra történő megérkezésekor. 5 nap áll rendelkezésére, hogy átvegye. Szükség esetén a tárolási idő hosszabbítását kérheti a GLS ügyfélszolgálatán.

Leírás és Paraméterek

Hot Wheels City hordozható városközpont egy nagy dobozban érkezik most hozzád. A doboz átalakítható egy városközponttá, csak le kell venni a tetejét. Megfordítva egy körforgalom lesz belőle, melyhez közlekedési lámpát is találsz a dobozban. A közlekedési csomóponthoz útelemek csatlakoztathatók, de természetesen a többi Hot Wheels játékszett elemeivel is kompatibilis. A doboz maga egy épület ablakokkal és két oldalán bejárattal, amin áthaladhatnak az autók. A játékszettet könnyen elviheted magaddal bárhová, csak a dobozba kell tenned a pályaelemeket és rátenni a tetejét. Bővítsd a meglévő Hot Wheels City készleteiddel és indulhat is a móka!
A doboz tartalmazza a pálya elemeit, a közlekedési lámpát, a sorompókat és 1 db Hot Wheels kisautót.

Hasonló termékek