Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.
Menü

Hot Wheels City pályacsomag (HDN95)

Gyártó: Mattel
Cikkszám: HDN95
Ár:
6.750 Ft
NEM KAPHATÓ!
Utolsó elérhetőség dátuma:
2024-03-13

Szállítás_fly

  • Házhozszállítás futárszolgálattal Átvételi idő: 1 munkanaptól Szállítási költség: 1490 Ft-tól
    Kiszállítás munkanapokon 8.00-17.00 óra között. A futárszolgálat e-mailt küld a szállítás várható idejéről. E-mait küldünk, mikor csomagját átadtuk a futárnak, következő munkanapon számíthat a kiszállításra. MPL csomag esetén a szállítási idő három-kilenc nap.
  • GLS csomagpontra történő szállítás Átvételi idő: 1-2 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    A csomag szállítását kérheti GLS csomagpontra. E-mailben kap értesítést a csomagpontra történő megérkezésekor. 5 nap áll rendelkezésére, hogy átvegye. Szükség esetén a tárolási idő hosszabbítását kérheti a GLS ügyfélszolgálatán.

Leírás és Paraméterek

A Hot Wheels City pályacsomag 10 olyan pályadarabot tartalmaz, amelyek elengedhetetlenek a Hot Wheels városkép kialakításához és építéséhez. Ez a készlet kiválóan alkalmas bármely Hot Wheels táj alapjainak lefektetésére vagy egy meglévő építmény feljavítására. Rugalmas és többféle formájú elemek - mint például ívelt útelemek és híd -, valamint olyan részletek, mint a közlekedési lámpa és a sorompó tartozik a játékszettbe. Mindegyik darab illeszkedik a többi Hot Wheels City játékkészlethez, amelyeket a gyerekek kísérletezésre és problémamegoldásra használhatnak, miközben elkészíthetik a legepikusabb építményt. Bővítsd a meglévő Hot Wheels City készleteiddel és indulhat is a móka!
A Hot Wheels City pályacsomag doboza tartalmazza a pálya elemeit, a közlekedési lámpát, a sorompót és 1 db Hot Wheels kisautót.