Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.
Menü

Hot Wheels Monster Trucks Live Aréna Középdöntő játékszett - Spin-Out Challenge (HNB92-HNB93)

Gyártó: Mattel
Cikkszám: HNB92-HNB93
Ár:
9.850 Ft
NEM KAPHATÓ!
Utolsó elérhetőség dátuma:
2023-11-09

Szállítás_fly

  • Házhozszállítás futárszolgálattal Átvételi idő: 1-2 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    Kiszállítás munkanapokon 8.00-17.00 óra között. A futárszolgálat e-mailt küld a szállítás várható idejéről. E-mait küldünk, mikor csomagját átadtuk a futárnak, következő munkanapon számíthat a kiszállításra, ez nagyméretű csomag esetén 5-6 napra módosulhat.
  • GLS csomagpontra történő szállítás Átvételi idő: 1-2 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    A csomag szállítását kérheti GLS csomagpontra. E-mailben kap értesítést a csomagpontra történő megérkezésekor. 5 nap áll rendelkezésére, hogy átvegye. Szükség esetén a tárolási idő hosszabbítását kérheti a GLS ügyfélszolgálatán.

Leírás és Paraméterek

Vegyél részt egy pörgős kihívásban a Hot Wheels Monster Trucks Live Aréna - Spin-Out Challenge játékszettel!
A jól ismert Tiger Shark járgány most egy újabb megmérettetésre készül az arénában. Helyezd a járművedet a pálya közepén lévő kerek alapzatra, majd helyezd a két zúzható autót és még több járgányt a lelátóra. A billenő kar lenyomásával a kör alakú talp pörögni kezd és szétrepít mindent, ami az útjába kerül. De jól vigyázz, mert a félelmetes és gigantikus tigriscápa tűhegyes fogai között is végezhet a Monster Truck autód! A mozgó és remegő talp szenzoros visszajelzést ad a valóban magával ragadó játékhoz - a gyerekek a tenyerükben érzik az ütközés és összetörés erejét!
A Hot Wheels Monster Trucks Live Aréna játékszett a többi Hot Wheels pályaszettel összeépíthető. Gyűjts össze minél több Hot Wheels szettet és járművet az izgalmasabb játékélmény érdekében!

A doboz tartalmazza a pályát és 1 db 1:64 méretarányú Hot Wheels Tiger Shark járgányt és két zúzni való kisautót.

Hasonló termékek