Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.
Menü

Hot Wheels Szuper Ultimate Garázs (FML03)

Gyártó: Mattel
Cikkszám: FML03
Ár:
110.990 Ft
NEM KAPHATÓ!
Utolsó elérhetőség dátuma:
2024-03-08

Szállítás_fly

  • Házhozszállítás futárszolgálattal Átvételi idő: 1 munkanaptól Szállítási költség: 1490 Ft-tól
    Kiszállítás munkanapokon 8.00-17.00 óra között. A futárszolgálat e-mailt küld a szállítás várható idejéről. E-mait küldünk, mikor csomagját átadtuk a futárnak, következő munkanapon számíthat a kiszállításra. MPL csomag esetén a szállítási idő három-kilenc nap.
  • GLS csomagpontra történő szállítás Átvételi idő: 1-2 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    A csomag szállítását kérheti GLS csomagpontra. E-mailben kap értesítést a csomagpontra történő megérkezésekor. 5 nap áll rendelkezésére, hogy átvegye. Szükség esetén a tárolási idő hosszabbítását kérheti a GLS ügyfélszolgálatán.

Leírás és Paraméterek

Hot Wheels City eddigi legnagyobb motorizált parkolóházát építheted meg ezzel a játékszettel. Több, mint 140 autó fér el benne, magassága pedig közel 95 cm. Az autók több szinten parkolhatnak, ahová lift segítségével jutnak fel. Fentről pedig indulhat a verseny! De sajnos a város nyugalmát most egy óriási Gorilla zavarja meg, aki bármikor lecsaphat a liftben lévő autókra. Figyelmesen, de bátran indulj el! A Gorilla bármelyik szinten lehet, és egy óvatlan pillanatban kiragadja a liftből az óvatlan versenyzőket. Ezek az autók ekkor kizuhannak a liftből és kiesnek a versenyből. Ha sikerül célba érned, az egyik szinten lehetőség van szervizelni az autókat. Található még a parkolóházban egy felhajtós étkező és egy autómosó, a tetején pedig egy hatalmas sugárhajtású repülőgép leszállóhely is kialakításra került. A Hot Wheels Szuper Ultimate Garázs a többi Hot Wheels pályaszettel összeépíthető. Gyűjts össze minél több Hot Wheels szettet az izgalmasabb játékélmény érdekében! A játékszetthez 4 db Hot Wheels versenyautó és 1 db Hot Wheels sugárhajtású repülőgép tartozik.