Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Jóváhagyom
Menü

Hot Wheels Track Builder extrém alappályák - Hurok pályaszett (GLC87-GLC90)

Gyártó: Mattel
Cikkszám: GLC87-GLC90
Ár:
6.990 Ft
NEM KAPHATÓ!
Utolsó elérhetőség dátuma:
2023-11-27

Szállítás_fly

  • Házhozszállítás futárszolgálattal Átvételi idő: 2-3 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    Kiszállítás munkanapokon 8.00-17.00 óra között. A futárszolgálat e-mailt küld a szállítás várható idejéről. E-mait küldünk, mikor csomagját átadtuk a futárnak, következő munkanapon számíthat a kiszállításra, ez nagyméretű csomag esetén 5-6 napra módosulhat.
  • GLS csomagpontra történő szállítás Átvételi idő: 2-3 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    A csomag szállítását kérheti GLS csomagpontra. E-mailben kap értesítést a csomagpontra történő megérkezésekor. 5 nap áll rendelkezésére, hogy átvegye. Szükség esetén a tárolási idő hosszabbítását kérheti a GLS ügyfélszolgálatán.

Leírás és Paraméterek

Hot Wheels Track Builder extrém alappályák - Hurok pályaszett 

Ha csak most kezditek felépíteni a saját Hot Wheels világotokat vagy a már meglévő készleteket szeretnétek bővíteni vagy összekötni, akkor a Hot Wheels Track Builder hurok csomag ideális kiegészítő lehet. A készlet a gyorsító hurkot és 2 db egyenes pályaelemet valamint egy kisautót tartalmaz, így szuper kihívások és mutatványok építhetők vele. A hurok csomag csak egy a hétféle pályaelem készletek közül, amikkel végtelen lehetőségek várnak. A pályaszettek összekapcsolhatók egymással és más Hot Wheels vagy Matchbox készletekkel, fejlesztik a gyerekek kreativitását és ügyességét. A történeteknek csak a képzeletük szabhat határt.