Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.
Menü

Chuggington Pályaudvar - Szafari játékszett

Gyártó: IMC Toys
Cikkszám: CHG890601
Ár:
6.000 Ft
NEM KAPHATÓ!
Utolsó elérhetőség dátuma:
2024-06-29

Szállítás_fly

  • Házhozszállítás futárszolgálattal Átvételi idő: 1 munkanaptól Szállítási költség: 1490 Ft-tól
    Kiszállítás munkanapokon 8.00-17.00 óra között. A futárszolgálat e-mailt küld a szállítás várható idejéről. E-mait küldünk, mikor csomagját átadtuk a futárnak, következő munkanapon számíthat a kiszállításra. MPL csomag esetén a szállítási idő három-kilenc nap.
  • GLS csomagpontra történő szállítás Átvételi idő: 1-2 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    A csomag szállítását kérheti GLS csomagpontra. E-mailben kap értesítést a csomagpontra történő megérkezésekor. 5 nap áll rendelkezésére, hogy átvegye. Szükség esetén a tárolási idő hosszabbítását kérheti a GLS ügyfélszolgálatán.

Leírás és Paraméterek

Chuggington Pályaudvar - Szafari játékszettel a kicsik által jól ismert Chuggington kedves kis szavanna hangulatú városkájába utazhatsz és csodás kalandokat élhetsz át! MTambo mozdony és az állatszállítóval utazó elefánt és oroszlán is veled tartanak erre az különleges utazásra, miközben a kis majom felettük csúszik le a liánon. Útközben egy vasúti átjáró is található, melynek sorompói fel-le mozgathatóak. Az állomás liftjével a mozdony a pályát elhagyva új izgalmak után kutathat. MTambo a Touch and Go mechanizmussal önállóan működik: egyszerűen érintsd meg a mozdony tetejét. A tető ismételt megérintése leállítja a járgányt. Ugye fantasztikusan hangzik?

Chuggington Pályaudvar - Szafari játékszett tartalma: Touch and Go MTambo játékvonat, állatszállító vagon, majom, elefánt és oroszán figurák, vasúti sín készlet, vasúti sorompó, állomás lifttel. A Szafari játékszett összeépíthető a Chuggington Pályaudvar Kezdőkészlettel és minden mozdonnyal! A Chuggington Pályaudvar - Szafari játékszett 4 db 1,5 V-os LR03/AAA jelű elemmel működik, melyet a csomagolás tartalmaz.

A Chuggington játékok a TM Toys Hungary által 2021. nyarán meghirdetett közönségszavazáson, a szülők választása alapján a fiús kategóriában 2. helyezést értek el.

Youtube videók