Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Jóváhagyom
Menü

Clementoni Baby Első rádióm

Gyártó: Clementoni
Cikkszám: cl17470
Ár:
3.840 Ft
NEM KAPHATÓ!
Utolsó elérhetőség dátuma:
2023-11-28

Szállítás_fly

  • Házhozszállítás futárszolgálattal Átvételi idő: 2-3 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    Kiszállítás munkanapokon 8.00-17.00 óra között. A futárszolgálat e-mailt küld a szállítás várható idejéről. E-mait küldünk, mikor csomagját átadtuk a futárnak, következő munkanapon számíthat a kiszállításra, ez nagyméretű csomag esetén 5-6 napra módosulhat.
  • GLS csomagpontra történő szállítás Átvételi idő: 2-3 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    A csomag szállítását kérheti GLS csomagpontra. E-mailben kap értesítést a csomagpontra történő megérkezésekor. 5 nap áll rendelkezésére, hogy átvegye. Szükség esetén a tárolási idő hosszabbítását kérheti a GLS ügyfélszolgálatán.

Leírás és Paraméterek

A Clementoni Baby Első rádióm (17470) tökéletes választás a babák számára, hiszen a zenélő játékok kifejezetten jó hatást gyakorolnak a gyermekekre. Az interaktív játék rádiókészülék színes, kedves állatfigurás képekkel díszített gombokkal van ellátva: a 4 állomás közül választva 4-féle színben világító fényt, állathangot és 4 zenei stílust, dallamot aktiválhatnak és élvezhetnek a csöppségek. Minden állat más-más zenei műfajnak felel meg, így a kis felhasználó más-más ritmust ismerhet meg: a kutya a popstílust képviseli, a kakas a rock-ot, a cica rap-et, míg a madárka a lágy, relaxáló dallamokat. A fény- és hanghatások mellett a kis forgó gömb és főkapcsoló további interakcióra ösztönzi a kicsiket, hogy még élvezetesebb legyen a játék. A Clementoni Baby Első rádióm interaktív bébijáték elősegíti a látás- és hallásérzékelést, a szem-kéz koordináció és a finommotorikus mozgás fejlődését. A játék 2 db LR06/AA jelű, 1,5 V-os elemmel működik. A csomagolás demo elemeket tartalmaz.