Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.
Menü

Clementoni Baby Interaktív állatfarm játékszett (17723)

Gyártó: Clementoni
Cikkszám: cl17723
Ár:
8.240 Ft
NEM KAPHATÓ!
Utolsó elérhetőség dátuma:
2024-02-19

Szállítás_fly

  • Házhozszállítás futárszolgálattal Átvételi idő: 1 munkanaptól Szállítási költség: 1490 Ft-tól
    Kiszállítás munkanapokon 8.00-17.00 óra között. A futárszolgálat e-mailt küld a szállítás várható idejéről. E-mait küldünk, mikor csomagját átadtuk a futárnak, következő munkanapon számíthat a kiszállításra. MPL csomag esetén a szállítási idő három-kilenc nap.
  • GLS csomagpontra történő szállítás Átvételi idő: 1-2 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    A csomag szállítását kérheti GLS csomagpontra. E-mailben kap értesítést a csomagpontra történő megérkezésekor. 5 nap áll rendelkezésére, hogy átvegye. Szükség esetén a tárolási idő hosszabbítását kérheti a GLS ügyfélszolgálatán.

Leírás és Paraméterek

Clementoni Baby Interaktív állatfarm játékszett (17723) izgalmas, színekben, formákban és felfedeznivalókban gazdag készségfejlesztő gyerekjáték. A vidám, szórakoztató játék felkelti a kicsik kíváncsiságát, megismerteti velük az állatokat és a különféle környezetet. A farm 4 játéktérrel rendelkezik, melyeken számos kedves dallammal, az állatok neveivel és hangjaikkal ismerkedhetnek meg a gyermekek. A gazda és az állatok a farm közepén lévő modulba helyezve adnak hangokat. Ha a kicsi forgatja a modulon lévő méhecskét, aranyos mondókák és mesék varázsolják el őt. A számos elektronikus és mechanikus játékfunkcióval gazdagított szett játék közben fejleszti a kicsik kézügyességét, a szem-kéz koordinációt, a képzelőerőt és hosszú időre leköti a figyelmüket.

Clementoni Baby Interaktív állatfarm játékszett tartalmaz 12 figurát: gazda, kakas, cica, csibe, nyuszi, bárány, lovacska, boci, kutya, madárka, béka és kacsa. A játék 2 db 1,5 V-os LR03/AAA jelű elemmel működik, melyet a csomagolás nem tartalmaz.