Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Jóváhagyom
Menü

Clementoni Baby - Play for future - Kastély golyópálya játékszett (17725)

Gyártó: Clementoni
Cikkszám: cl17725
Ár:
3.350 Ft
NEM KAPHATÓ!
Utolsó elérhetőség dátuma:
2023-12-09

Szállítás_fly

  • Házhozszállítás futárszolgálattal Átvételi idő: 2-3 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    Kiszállítás munkanapokon 8.00-17.00 óra között. A futárszolgálat e-mailt küld a szállítás várható idejéről. E-mait küldünk, mikor csomagját átadtuk a futárnak, következő munkanapon számíthat a kiszállításra, ez nagyméretű csomag esetén 5-6 napra módosulhat.
  • GLS csomagpontra történő szállítás Átvételi idő: 2-3 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    A csomag szállítását kérheti GLS csomagpontra. E-mailben kap értesítést a csomagpontra történő megérkezésekor. 5 nap áll rendelkezésére, hogy átvegye. Szükség esetén a tárolási idő hosszabbítását kérheti a GLS ügyfélszolgálatán.

Leírás és Paraméterek

Az olasz Clementoni cég legújabb, környezettudatos és a fenntartható jövőt megcélzó Play for future termékcsaláddal kíván hozzájárulni az új generáció ilyen irányba történő neveléséhez. A vállalat legfőbb üzenete: Tartsuk tiszteletben a természetet! A teljesen újrahasznosított anyagokból készült termékeken egy szív alakú levél található.

A Clementoni Play for future - Kastély golyópálya játékszett (17725) nem egy szokványos építőjáték. Az építmény valójában egy izgalmas és szórakoztató pályakövető játék: a helyesen összeillesztett kastély tornyába beejtett golyó végiggurul minden emeleten, végül megérkezik lentre, a kapuba. Remek elfoglaltság a már ülni tudó kisgyermekeknek. A játék fejleszti a képzelőerőt, a szem-kéz koordinációt, a kézügyességet és a vizuális érzékelést. A Clementoni Play for future -  Kastély golyópálya játékszett (17725) 100 %-ban újrahasznosított, erős anyagokból készült.

A szett tartalma: 6 db műanyag építőelem, 1 db golyó