Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Jóváhagyom
Menü

Keresés

Clemmy Soft Szenzoros tapintásfejlesztő vonat játékszett (17424)

Gyártó: Clementoni
Cikkszám: cl17424
Ár:
6.890 Ft
NEM KAPHATÓ!
Utolsó elérhetőség dátuma:
2022-06-28

Szállítás_fly

  • Házhozszállítás futárszolgálattal Átvételi idő: 1 munkanap Szállítási költség: 1290 Ft
    Kiszállítás munkanapokon 8.00-17.00 óra között. A futárszolgálat e-mailt küld a szállítás várható idejéről. E-mait küldünk, mikor csomagját átadtuk a futárnak, következő munkanapon számíthat a kiszállításra, ez nagyméretű csomag esetén 5-6 napra módosulhat.
  • GLS csomagpontra történő szállítás Átvételi idő: munkanap Szállítási költség: 1290 Ft
    A csomag szállítását kérheti GLS csomagpontra. E-mailben kap értesítést a csomagpontra történő megérkezésekor. 5 nap áll rendelkezésére, hogy átvegye. Szükség esetén a tárolási idő hosszabbítását kérheti a GLS ügyfélszolgálatán.
  • Személyes átvétel Átvételi idő: Akár aznap  Ingyenes
    Bankkártyás (előre) fizetéssel kiegyenlített megrendelését személyesen is átveheti egri irodánkban a rendelés leadását és az átvételről szóló visszaigazolást követően, munkanapokon 8:00-16:00 óra között. Irodánkban fizetés nem, kizárólag a megrendelt termék(ek) átvétele lehetséges.

Leírás és Paraméterek

A Clemmy Soft Szenzoros tapintásfejlesztő vonat játékszett egy puha és igazán izgalmas fejlesztő játék a babáknak. Az 1 mozdonyból, 3 vagonból és 8 építőkockából, mint rakományból álló vonat élénk színeivel és változatos felületeivel különféle ingereket vált ki a csöppségekből, ezzel fejlesztve a kéz- és szem koordinációt, a tapintásérzékelést és a logikus gondolkodás készségét. A puha kockák nemcsak rakományként használhatók, de egymásra rakva őket akár színes és magas tornyok is építhetők belőlük, amiket biztonsággal ledőlthetnek és újraépíthetnek a babák. A vasúti kocsik könnyen össze- és szétkapcsolhatók, a műanyag kerekek pedig lehetővé teszik, hogy a mozdony és a kocsik is valóban guruljanak.
A Clemmy építőjátékok kifejezetten a kisebb korosztály számára készültek. A puha építőkockákat a kicsi kezekhez tervezték, így azok könnyen összeilleszthetőek és szétszedhetőek. A különböző színű elemek összeillesztése fejleszti a kézügyességet és a kreativitást. Az építőkockákat a babák nyugodtan a szájukba vehetik, rágókaként is használhatják, mivel a játék nem tartalmaz az egészségre káros anyagokat. A készlet darabjai mindamellett mosogatógépben 70 °C-on 100%-ban moshatók.