Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Jóváhagyom
Menü

Keresés

Clementoni Mágneses rajztábla - Jégvarázs 2

Gyártó: Clementoni
Cikkszám: cl15290
Ár:
6.990 Ft
NEM KAPHATÓ!
Utolsó elérhetőség dátuma:
2022-11-10

Szállítás_fly

  • Házhozszállítás futárszolgálattal Átvételi idő: 1-2 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    Kiszállítás munkanapokon 8.00-17.00 óra között. A futárszolgálat e-mailt küld a szállítás várható idejéről. E-mait küldünk, mikor csomagját átadtuk a futárnak, következő munkanapon számíthat a kiszállításra, ez nagyméretű csomag esetén 5-6 napra módosulhat.
  • GLS csomagpontra történő szállítás Átvételi idő: 1-2 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    A csomag szállítását kérheti GLS csomagpontra. E-mailben kap értesítést a csomagpontra történő megérkezésekor. 5 nap áll rendelkezésére, hogy átvegye. Szükség esetén a tárolási idő hosszabbítását kérheti a GLS ügyfélszolgálatán.

Leírás és Paraméterek

A Clementoni Mágneses rajztábla - Jégvarázs 2 megrajzolhatod kedvenc mesehőseid legizgalmasabb kalandjait, vagy a Jégvarázs 2 mesében látott kedvenc jeleneteidet. A mágikus rajztáblához tartozó speciális toll segítségével jelennek meg a rajzfelületen alkotásaid. Ha a rajz véletlenül nem úgy sikerül, ahogy szeretted volna, ne bánkódj! A tábla alsó részén lévő gomb elhúzásával máris tudod törölni és újrakezdeni. Az elkészült művet három nyomdával dekorálhatod tovább. A rajztáblát, a tetején található fül segítségével magaddal is tudod vinni, ha éppen nem a szobádban szeretnél alkotni.