Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Jóváhagyom
Menü

Clementoni - Tudomány és játék - Mechanikus Műhely - Repülők és helikopterek

Gyártó: Clementoni
Cikkszám: cl60455
Ár:
5.950 Ft
NEM KAPHATÓ!
Utolsó elérhetőség dátuma:
2023-11-26

Szállítás_fly

  • Házhozszállítás futárszolgálattal Átvételi idő: 2-3 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    Kiszállítás munkanapokon 8.00-17.00 óra között. A futárszolgálat e-mailt küld a szállítás várható idejéről. E-mait küldünk, mikor csomagját átadtuk a futárnak, következő munkanapon számíthat a kiszállításra, ez nagyméretű csomag esetén 5-6 napra módosulhat.
  • GLS csomagpontra történő szállítás Átvételi idő: 2-3 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    A csomag szállítását kérheti GLS csomagpontra. E-mailben kap értesítést a csomagpontra történő megérkezésekor. 5 nap áll rendelkezésére, hogy átvegye. Szükség esetén a tárolási idő hosszabbítását kérheti a GLS ügyfélszolgálatán.

Leírás és Paraméterek

Vesd bele magad a mechanika világába a Clementoni - Tudomány és játék - Mechanikus Műhely játékszettel! Kísérletezz ezzel a tízféle légijármű megépítésére alkalmas készlettel, és fedezd fel a repülés mechanikáját és az aerodinamika titkait! A készletben található, több mint 200 cserélhető alkatrészből (többek közt: rudak, orsók, panelek, propellerek, fogaskerekek, szíjtárcsák és univerzális csuklók) 10-féle repülőgép- és helikopter modellt tudsz megépíteni. Ehhez segítségképpen találsz a dobozban összeszerelési útmutatót. Légy kreatív, építs és tanulj!