Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Jóváhagyom
Menü

Keresés

Dickie Repülőtéri játék tűzoltóautó - 24 cm

Gyártó: Dickie
Cikkszám: 203714012
Ár:
5.890 Ft
NEM KAPHATÓ!
Utolsó elérhetőség dátuma:
2021-03-05

Szállítás_fly

  • Házhozszállítás futárszolgálattal Átvételi idő: 1 munkanap Szállítási költség: 1090 Ft
    Kiszállítás munkanapokon 8.00-17.00 óra között. A futárszolgálat e-mailt küld a szállítás várható idejéről. E-mait küldünk, mikor csomagját átadtuk a futárnak, következő munkanapon számíthat a kiszállításra, ez nagyméretű csomag esetén 5-6 napra módosulhat.
  • GLS csomagpontra történő szállítás Átvételi idő: 1 munkanap Szállítási költség: 1090 Ft
    A csomag szállítását kérheti GLS csomagpontra. E-mailben kap értesítést a csomagpontra történő megérkezésekor. 5 nap áll rendelkezésére, hogy átvegye. Szükség esetén a tárolási idő hosszabbítását kérheti a GLS ügyfélszolgálatán.

Leírás és Paraméterek

A Dickie SOS Series játék repülőtéri tűzoltóautó locsolótömlővel a világ egyik leghíresebb tűzoltó-jármű gyártójának, a Rosenbauer tűzoltóautóinak mintájára készült. Pontosan úgy működik, mint az igazi! A Panther tűzoltójármű oldalán lévő gomb megnyomásával a sziréna hangját hallhatjuk, közben pedig a tetején lévő lámpák villognak. A kihúzható létra körbe is forgatható, a tömlőből pedig valóban spriccel a víz! A játékautó tartályát kell megtölteni vízzel és a vezetőfülke mögött lévő gombot pumpálva megindul a víz. Már csak jól kell célozni! A szabadon futó kerekeken guruló Dickie játék tűzoltóautó csomagolása a működéshez szükséges elemeket tartalmazza.

Youtube videók