Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Jóváhagyom
Menü

Écoiffier Abrick Farm játékszett figurákkal (3021)

Gyártó: Ecoiffier
Cikkszám: eco3021
Ár:
8.960 Ft
NEM KAPHATÓ!
Utolsó elérhetőség dátuma:
2023-12-02

Szállítás_fly

  • Házhozszállítás futárszolgálattal Átvételi idő: 2-3 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    Kiszállítás munkanapokon 8.00-17.00 óra között. A futárszolgálat e-mailt küld a szállítás várható idejéről. E-mait küldünk, mikor csomagját átadtuk a futárnak, következő munkanapon számíthat a kiszállításra, ez nagyméretű csomag esetén 5-6 napra módosulhat.
  • GLS csomagpontra történő szállítás Átvételi idő: 2-3 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    A csomag szállítását kérheti GLS csomagpontra. E-mailben kap értesítést a csomagpontra történő megérkezésekor. 5 nap áll rendelkezésére, hogy átvegye. Szükség esetén a tárolási idő hosszabbítását kérheti a GLS ügyfélszolgálatán.

Leírás és Paraméterek

Az Abrick termékek kifejezetten a legkisebb korosztály számára készült, nagy méretű, erős műanyag építőjátékok, melyek élénk színekkel és kedves figurákkal hamar belopják magukat a gyerekek szívébe.

Az Écoiffier Abrick Farm játékszett figurákkal (3021) egy nagy pajtából, az ott élő háziállatokból és a gazdaság járműveiből áll. A kétszintes pajtában kényelmesen elfér az összes állatka. A gazda targoncával és kis traktorral szállítja a takarmányt, míg a gazdasszony megeteti az állatokat. Játék közben a gyermekek ismerkednek a háztáji állatokkal, munkálatokkal és az állatok gondozásával.