Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Jóváhagyom
Menü

Fisher-Price Labdázó Dínópajti (HNR51)

Gyártó: Fisher-Price
Cikkszám: HNR51
Ár:
11.850 Ft
NEM KAPHATÓ!
Utolsó elérhetőség dátuma:
2023-11-30

Szállítás_fly

  • Házhozszállítás futárszolgálattal Átvételi idő: 2-3 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    Kiszállítás munkanapokon 8.00-17.00 óra között. A futárszolgálat e-mailt küld a szállítás várható idejéről. E-mait küldünk, mikor csomagját átadtuk a futárnak, következő munkanapon számíthat a kiszállításra, ez nagyméretű csomag esetén 5-6 napra módosulhat.
  • GLS csomagpontra történő szállítás Átvételi idő: 2-3 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    A csomag szállítását kérheti GLS csomagpontra. E-mailben kap értesítést a csomagpontra történő megérkezésekor. 5 nap áll rendelkezésére, hogy átvegye. Szükség esetén a tárolási idő hosszabbítását kérheti a GLS ügyfélszolgálatán.

Leírás és Paraméterek

A Fisher-Price Labdázó Dínópajti (HNR51) Interaktív dinoszauruszgolyós játék fényekkel és több mint 40 dallal, hanggal és kifejezéssel. A kis dinó szerelmesei tolhatják vagy húzhatják az izgalmas akcióhoz, valamint a mozgás által aktivált fények és hangok 3 különböző szinten tanítják meg a kicsiknek az ábécét, a számolást, a színeket és a formákat. Tartalmaz 4 színes "dinoszaurusz tojás" golyót, amelyet a babák megfoghatnak és a dinoszaurusz hátába ejthetik.

Fisher-Price Labdázó Dínópajti 3 db 1,5 V-os LR03/AA jelű elemmel működik, melyet a csomagolás tartalmaz. A játék több nyelvű, a nyelv kiválasztásához nyomja meg a földgömböt ábrázoló gombot, tartsa lenyomva 4 másodpercig és válassza ki a nyelvet.