Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Jóváhagyom
Menü

Keresés

Fisher-Price Linkimals - Vidám formák süni (GNK83)

Gyártó: Fisher-Price
Cikkszám: GNK83
Ár:
10.790 Ft
NEM KAPHATÓ!
Utolsó elérhetőség dátuma:
2021-07-21

Szállítás_fly

  • Házhozszállítás futárszolgálattal Átvételi idő: 1 munkanap Szállítási költség: 1190 Ft
    Kiszállítás munkanapokon 8.00-17.00 óra között. A futárszolgálat e-mailt küld a szállítás várható idejéről. E-mait küldünk, mikor csomagját átadtuk a futárnak, következő munkanapon számíthat a kiszállításra, ez nagyméretű csomag esetén 5-6 napra módosulhat.
  • GLS csomagpontra történő szállítás Átvételi idő: 1 munkanap Szállítási költség: 1190 Ft
    A csomag szállítását kérheti GLS csomagpontra. E-mailben kap értesítést a csomagpontra történő megérkezésekor. 5 nap áll rendelkezésére, hogy átvegye. Szükség esetén a tárolási idő hosszabbítását kérheti a GLS ügyfélszolgálatán.

Leírás és Paraméterek

A Fisher-Price Linkimals - Vidám formák süni egy mosolygós, barátságos, interaktív húzójáték fényekkel, zenével és dalokkal.
Nyomd meg az 5 világító gombot, hogy megismerkedhess az alakzatokkal, a színekkel és a számokkal! A sündisznó gördítése szintén aktiválja a dalokat, a hangeffekteket és a különféle kifejezéseket. Egészen a felüléstől a játékig, a mászástól a tologatásig, a sétától a barátjuk húzogatásáig ez az édes kis süni hatékonyan fejleszti babája nagymotoros készségeit. A görgő pörgetésével, a pillangó forgatásával, a kapcsoló megnyomásával és a gyöngysorral való játékkal nemcsak szuper élményt szereznek a babák; ezek a tevékenységek fejlesztik kézügyességüket és szem-kéz koordinációjukat is. Gyűjts össze a többi Fisher-Price Linkimals barátot, akik tudnak énekelni és kommunikálni egymással!

A játék 4 db 1,5 V-os AA jelű elemmel működik, melyeket a csomagolás tartalmaz.