Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Jóváhagyom
Menü

Keresés

Fisher-Price Tanuló kutyusos kocsi (GHV10)

Gyártó: Fisher-Price
Cikkszám: GHV10
Ár:
21.990 Ft
17.990 Ft
Kedvezmény: 18%
NEM KAPHATÓ!
Utolsó elérhetőség dátuma:
2021-07-27

Szállítás_fly

  • Házhozszállítás futárszolgálattal Átvételi idő: 1 munkanap Szállítási költség: 1190 Ft
    Kiszállítás munkanapokon 8.00-17.00 óra között. A futárszolgálat e-mailt küld a szállítás várható idejéről. E-mait küldünk, mikor csomagját átadtuk a futárnak, következő munkanapon számíthat a kiszállításra, ez nagyméretű csomag esetén 5-6 napra módosulhat.
  • GLS csomagpontra történő szállítás Átvételi idő: 1 munkanap Szállítási költség: 1190 Ft
    A csomag szállítását kérheti GLS csomagpontra. E-mailben kap értesítést a csomagpontra történő megérkezésekor. 5 nap áll rendelkezésére, hogy átvegye. Szükség esetén a tárolási idő hosszabbítását kérheti a GLS ügyfélszolgálatán.

Leírás és Paraméterek

Babája rengeteget tanulhat és közben még szórakozhat is a Fisher-Price Tanuló kutyusos kocsival! Ez az interaktív kis kocsi csodás elfoglaltságot kínál a kicsik számára a felvillanó gombok, xilofon "billentyűk" és további kis formák segítségével, amik megszólaltatják a dalokat, hangokat és mondatokat!
A játékos dalok és szókapcsolatok szórakozás közben vezetik be babáját az ABC, a színek, számok és formák varázslatos világába. Amint elérkezik a séta ideje, bátorító kifejezések segítik az apróságokat, hogy megtegyék első lépéseiket. Nyomkodás és megragadás segíti erősíteni babája kézügyességét és kéz-szem koordinációját.
Nagymotoros készségei is kitűnően fejlődnek, amikor felül, hogy megérintse a kocsit, aztán elkezd sétálni és húzza a kocsit maga után. A kicsi probléma megoldó készsége fejlődik, amikor a baba kitalálja, hogyan illessze a formákat megfelelő helyre. 

A  Fisher-Price Tanuló kutyusos kocsi 3 db 1,5V AA típusú elemmel működik, melyet a csomagolás tartalmaz.