Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Jóváhagyom
Menü

Geomag PRO-L 50 db-os mágneses építőjáték készlet

Gyártó: Geomag
Cikkszám: GMG00022
Ár:
8.690 Ft
NEM KAPHATÓ!
Utolsó elérhetőség dátuma:
2023-12-06

Szállítás_fly

  • Házhozszállítás futárszolgálattal Átvételi idő: 2-3 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    Kiszállítás munkanapokon 8.00-17.00 óra között. A futárszolgálat e-mailt küld a szállítás várható idejéről. E-mait küldünk, mikor csomagját átadtuk a futárnak, következő munkanapon számíthat a kiszállításra, ez nagyméretű csomag esetén 5-6 napra módosulhat.
  • GLS csomagpontra történő szállítás Átvételi idő: 2-3 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    A csomag szállítását kérheti GLS csomagpontra. E-mailben kap értesítést a csomagpontra történő megérkezésekor. 5 nap áll rendelkezésére, hogy átvegye. Szükség esetén a tárolási idő hosszabbítását kérheti a GLS ügyfélszolgálatán.

Leírás és Paraméterek

A Geomag egy kiváló minőségű mágneses építőjáték-család, mely sokféle változatban érhető el. Az erős mágneses elemek segítségével izgalmas alakzatokat, építményeket tudsz alkotni, melynek csak a képzeleted szabhat határt! A számos díjat nyert Geomag minden korosztály számára segíti a kreativitás és a finommotorikus mozgáskészség fejlesztését, miközben játékos formában megismerkedhetsz a mágnesesség elvével is.

A Geomag Pro-L mágneses építőjáték erősebb mágnesekkel rendelkezik, mint a többi Geomag készlet, lehetővé téve a még látványosabb struktúrák kialakítását. A mágneses fémrudakon található polaritás jelző segít megérteni a mágnesesség elvét.

A Geomag PRO-L 50 db-os mágneses építőjáték készlet tartalma: 17 db mágneses rúd, 15 db golyó, 10 db háromszögpanel, 6 db négyzetpanel, 2 db ötszögpanel.