Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.
Menü

Coolpack - Factor iskolatáska, hátizsák - 4 rekeszes - Escape

Gyártó: CoolPack
Cikkszám: F002733
Ár:
17.990 Ft
NEM KAPHATÓ!
Utolsó elérhetőség dátuma:
2024-03-06

Szállítás_fly

  • Házhozszállítás futárszolgálattal Átvételi idő: 1-2 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    Kiszállítás munkanapokon 8.00-17.00 óra között. A futárszolgálat e-mailt küld a szállítás várható idejéről. E-mait küldünk, mikor csomagját átadtuk a futárnak, következő munkanapon számíthat a kiszállításra, ez nagyméretű csomag esetén 5-6 napra módosulhat.
  • GLS csomagpontra történő szállítás Átvételi idő: 1-2 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    A csomag szállítását kérheti GLS csomagpontra. E-mailben kap értesítést a csomagpontra történő megérkezésekor. 5 nap áll rendelkezésére, hogy átvegye. Szükség esetén a tárolási idő hosszabbítását kérheti a GLS ügyfélszolgálatán.

Leírás és Paraméterek

A Coolpack - Factor iskolatáska, hátizsák - 4 rekeszes - Escape a felsősök és középiskolások számára készült, erős, strapabíró hátizsák. Négy különböző méretű cipzáras rekesszel rendelkezik, melyekben több belső zsebet találunk, hátul a legnagyobban pedig laptoptartót is. A hátizsákon 2 oldalzseb is található, melyben kényelmesen elfér egy kulacs vagy egy kisebb esernyő is. Könnyen elfér benne minden, ami az iskolában szükséges. Hátoldala merevített, ergonomikus kialakítású, légáteresztő hálós szivaccsal, mellpánttal. Állítható vállpántja szivacsos, légáteresztő hálós fedőréteggel, diszkrét fényvisszaverőkkel ellátott. Kétoldalt a táska tartásának megőrzését segítő pánt található. A belső zsebekben több kisebb rendszerező zseb, kulcstartó is van. A tetején lévő megerősített fogantyúval kézben is vihető. A Coolpack - Factor hátizsák - Escape színes, menő dizájnnal rendelkezik, kitűnő választás egy egyedi iskolaszett összeállításához. A táska anyaga vízálló. A termékre 2 év garanciát vállal a gyártó.

Hasonló termékek