Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.
Menü

Little Live Pets Papagáj kalitkában - Tiara Twinkles (LLP26457)

Gyártó: Moose Toys
Cikkszám: LLP26457
Ár:
9.150 Ft
NEM KAPHATÓ!
Utolsó elérhetőség dátuma:
2024-04-22

Szállítás_fly

  • Házhozszállítás futárszolgálattal Átvételi idő: 1 munkanaptól Szállítási költség: 1490 Ft-tól
    Kiszállítás munkanapokon 8.00-17.00 óra között. A futárszolgálat e-mailt küld a szállítás várható idejéről. E-mait küldünk, mikor csomagját átadtuk a futárnak, következő munkanapon számíthat a kiszállításra. MPL csomag esetén a szállítási idő három-kilenc nap.
  • GLS csomagpontra történő szállítás Átvételi idő: 1-2 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    A csomag szállítását kérheti GLS csomagpontra. E-mailben kap értesítést a csomagpontra történő megérkezésekor. 5 nap áll rendelkezésére, hogy átvegye. Szükség esetén a tárolási idő hosszabbítását kérheti a GLS ügyfélszolgálatán.

Leírás és Paraméterek

Little Live Pets Papagáj kalitkában - Tiara Twinkles a legédesebb madár, akivel valaha is találkoztál! Ahogy simogatod Tiara Twinkles-t és kapcsolatba lépsz vele, ez az imádnivaló madárka nagy, gyönyörű szemeivel és fényes, világító szárnyaival életre kel a kezedben. Minél többet simogatod, kis madarad annál boldogabb lesz! Annál hosszabb ideig fog csiripelni és csipogni, és esetleg még fütyül is neked egy dallamot! A Little Live Pets papagájok szeretnek beszélgetni és ismételgetni, amit mondasz! Nyomd meg a Tiara Twinkles mellkasán lévő beszédgombot, és mondd el az üzenetedet! Tiara megismétli neked, amit mondtál! Ez az imádnivaló, színes játékmadár több, mint 20 énekelhető madárhanggal dobják fel a napodat! A szép, színes madárkalitka állhat a saját állványán, vagy az akasztójára is akasztható. Tiara Twinkles imád a kalitkájában játszani és lakni!

Little Live Pets Papagáj kalitkában - Tiara Twinkles dobozában megtalálod Tiara Twinkles-t, a kalitkáját és egy használati utasítást. A játék 2 db 1,5 V-os LR03/AAA jelű elemmel működik, a csomagolás demo elemeket tartalmaz.

Youtube videók