Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.
Menü

Little Live Pets - Potyi a flamingó interaktív játék (LLP026222)

Gyártó: Moose Toys
Cikkszám: LLP026222
Ár:
14.890 Ft
NEM KAPHATÓ!
Utolsó elérhetőség dátuma:
2024-03-06

Szállítás_fly

  • Házhozszállítás futárszolgálattal Átvételi idő: 1-2 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    Kiszállítás munkanapokon 8.00-17.00 óra között. A futárszolgálat e-mailt küld a szállítás várható idejéről. E-mait küldünk, mikor csomagját átadtuk a futárnak, következő munkanapon számíthat a kiszállításra, ez nagyméretű csomag esetén 5-6 napra módosulhat.
  • GLS csomagpontra történő szállítás Átvételi idő: 1-2 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    A csomag szállítását kérheti GLS csomagpontra. E-mailben kap értesítést a csomagpontra történő megérkezésekor. 5 nap áll rendelkezésére, hogy átvegye. Szükség esetén a tárolási idő hosszabbítását kérheti a GLS ügyfélszolgálatán.

Leírás és Paraméterek

Little Live Pets - Potyi a flamingó a legviccesebb és legmenőbb flamingó! Etesd meg kedvenc, varázslatos ételével, majd figyeld, ahogy a nyaka mozog, miközben lenyeli a finomságot! Potyi eszik és pottyant. Az interaktív flamingót Aqua-homokkal etetheted meg, egy speciális etetőkanál segítségével (melyet a tartály aljában találsz). Ha jóllakott, boldogan dalolászik, de vigyázz, hamarosan a WC-re kell helyezni, hiszen Potyi készen áll a pottyantásra! Amikor megkönnyebbült, szívesen beszél is gazdájához: a felvevő gomb lenyomásával mondj neki valamit, ő pedig megismétel minden mondatot. A mágikus homok minden etetés és pottyantás után újra felhasználható. Szórakozz együtt Potyival!

Little Live Pets - Potyi a flamingó dobozában megtalálod Potyit, egy WC csészét, egy etetőkanalat, egy zacskó mágikus eledelt és egy használati utasítást. A játék 3 db 1,5 V-os LR06/AA jelű elemmel működik, a csomagolás demo elemeket tartalmaz.

Youtube videók