Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Jóváhagyom
Menü

Keresés

Majorette Limited Edition 9 autómodell - Ford Mustang GT

Gyártó: Majorette
Cikkszám: maj212054030-2
Ár:
1.720 Ft
NEM KAPHATÓ!
Utolsó elérhetőség dátuma:
2023-09-21

Szállítás_fly

  • Házhozszállítás futárszolgálattal Átvételi idő: 1-2 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    Kiszállítás munkanapokon 8.00-17.00 óra között. A futárszolgálat e-mailt küld a szállítás várható idejéről. E-mait küldünk, mikor csomagját átadtuk a futárnak, következő munkanapon számíthat a kiszállításra, ez nagyméretű csomag esetén 5-6 napra módosulhat.
  • GLS csomagpontra történő szállítás Átvételi idő: 1-2 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    A csomag szállítását kérheti GLS csomagpontra. E-mailben kap értesítést a csomagpontra történő megérkezésekor. 5 nap áll rendelkezésére, hogy átvegye. Szükség esetén a tárolási idő hosszabbítását kérheti a GLS ügyfélszolgálatán.

Leírás és Paraméterek

Majorette – Limited Edition 9 - 6 modellből arany kivitelben (Audi Q4 e-tron, Dodge Charger R/T, Ford Mustang GT, Lamborghini Urus, Porsche 917, Toyota 2000GT). A Majorette Limited Edition 9 ideális ajándék a modelljárművek rajongóinak és gyűjtőinek, és gyerekeknek egyaránt.
Az egyedi fekete-arany dizájn elegáns, csúcskategóriás megjelenést kölcsönöz a játékautóknak! A lenyűgöző fekete és arany dizájn mellett a járművek tele vannak olyan szórakoztató funkciókkal, mint például a forgó kerekek és a nyitható alkatrészek, amelyek elősegítik a finom motoros készségek képzését és a gyermek kíváncsiságát.

Minden járműhöz tartozik egy megfelelő gyűjtői kártya is, amelyen látható a jármű működése közbeni kép, és felsorolja a legfontosabb teljesítménystatisztikát. Gyűjtőknek kötelező darab!

A  Limited Edition 9 autómodell - Ford Mustang GT - eredetileg a Ford Falcon alapjaira építve, de egy sokkal erősebb izomautó, eredeti nevén pony car. Az első példány Dearbornban 1964március 9-én gurult le a futószalagról, nem sokkal később 1967 Április 17-én, a New York World's Fair-en csodálhatták meg az érdeklődők.