Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Jóváhagyom
Menü

Matchbox Action Drivers - Repülőtér játékszett (HCN34)

Gyártó: Mattel
Cikkszám: HCN34
Ár:
21.390 Ft
NEM KAPHATÓ!
Utolsó elérhetőség dátuma:
2024-02-13

Szállítás_fly

  • Házhozszállítás futárszolgálattal Átvételi idő: 1-2 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    Kiszállítás munkanapokon 8.00-17.00 óra között. A futárszolgálat e-mailt küld a szállítás várható idejéről. E-mait küldünk, mikor csomagját átadtuk a futárnak, következő munkanapon számíthat a kiszállításra, ez nagyméretű csomag esetén 5-6 napra módosulhat.
  • GLS csomagpontra történő szállítás Átvételi idő: 1-2 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    A csomag szállítását kérheti GLS csomagpontra. E-mailben kap értesítést a csomagpontra történő megérkezésekor. 5 nap áll rendelkezésére, hogy átvegye. Szükség esetén a tárolási idő hosszabbítását kérheti a GLS ügyfélszolgálatán.

Leírás és Paraméterek

Matchbox Action Drivers - Repülőtér játékszettel most a repterek csodás és kalandos világába utazhatsz el! A számos valósághű részlet és a mozgó alkatrészek, valamint a fények és hangok szimulálják egy igazi repülőtér működését. A csomagkiadó kézzel forgatható, az utasokat a váróteremből egy kézzel nyitható ajtón át lehet a pályára vagy a parkolóba kiengedni. A légi irányítók a magas, légiforgalmi irányítótoronyból kísérik figyelemmel a biztonságos fel- és leszállásokat, melyet piros fényekkel is jeleznek. Az alsó szinten sorompók engedi be és ki a kisautókat, melyek hangokat adnak, amikor elhaladnak mellettük a játékautók. A szett tartalmaz egy Matchbox repülőgépet és egy 1:64 méretarányú járművet, hogy a kaland még izgalmasabb legyen! Gyűjts össze minél több szettet és Matchbox játékautót az izgalmasabb játékélmény érdekében! A repülőtér kompatibilis más Matchbox és Hot Wheels City játékszettekkel is.

Matchbox Action Drivers - Repülőtér játékszett 3 db 1,5 V-os LR44 jelű gombelemmel működik, melyet a csomagolás tartalmaz.