Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Jóváhagyom
Menü

Mega Bloks Formaválogató kocsi építőkockákkal (FVJ47)

Gyártó: Mattel
Cikkszám: mbFVJ47
Ár:
8.990 Ft
NEM KAPHATÓ!
Utolsó elérhetőség dátuma:
2023-11-22

Szállítás_fly

  • Házhozszállítás futárszolgálattal Átvételi idő: 2-3 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    Kiszállítás munkanapokon 8.00-17.00 óra között. A futárszolgálat e-mailt küld a szállítás várható idejéről. E-mait küldünk, mikor csomagját átadtuk a futárnak, következő munkanapon számíthat a kiszállításra, ez nagyméretű csomag esetén 5-6 napra módosulhat.
  • GLS csomagpontra történő szállítás Átvételi idő: 2-3 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    A csomag szállítását kérheti GLS csomagpontra. E-mailben kap értesítést a csomagpontra történő megérkezésekor. 5 nap áll rendelkezésére, hogy átvegye. Szükség esetén a tárolási idő hosszabbítását kérheti a GLS ügyfélszolgálatán.

Leírás és Paraméterek

Szívesen játszanak majd a kicsik a Mega Bloks Formaválogató kocsi építőkockákkal játékszettel! A járgány tetején lévő különböző formájú nyílásokba kell az építőelemeket beilleszteni a kicsiknek. A kocsinak széles, könnyen megfogható fogantyúja van, a csöppségek húzhatják-tolhatják a nagy, színpompás járművet. A színes és különböző alakú építőkockákat a kicsi kezekhez tervezték, így azok könnyen összeilleszthetőek és szétszedhetőek. A különböző formájú elemek összerakása fejleszti a kézügyességet és a kreativitást. A játék fejleszti a gyermekek mozgását, szem-kéz koordinációját, játék közben ismerkednek a színekkel és a formákkal. Remek elfoglaltság a legkisebbeknek! Az építőkockákat a babák nyugodtan a szájukba vehetik, rágókaként is használhatják, mivel a játék nem tartalmaz az egészségre káros anyagokat.
A Mega Bloks Formaválogató kocsi építőkockákkal 25 db építőkockát tartalmaz.