Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.
Menü

Playmobil - Scooby-Doo! - Kaland a kísértetházban játékszett (70361)

Gyártó: Playmobil
Cikkszám: pl70361
Ár:
36.890 Ft
NEM KAPHATÓ!
Utolsó elérhetőség dátuma:
2023-12-19

Szállítás_fly

  • Házhozszállítás futárszolgálattal Átvételi idő: 1-2 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    Kiszállítás munkanapokon 8.00-17.00 óra között. A futárszolgálat e-mailt küld a szállítás várható idejéről. E-mait küldünk, mikor csomagját átadtuk a futárnak, következő munkanapon számíthat a kiszállításra, ez nagyméretű csomag esetén 5-6 napra módosulhat.
  • GLS csomagpontra történő szállítás Átvételi idő: 1-2 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    A csomag szállítását kérheti GLS csomagpontra. E-mailben kap értesítést a csomagpontra történő megérkezésekor. 5 nap áll rendelkezésére, hogy átvegye. Szükség esetén a tárolási idő hosszabbítását kérheti a GLS ügyfélszolgálatán.

Leírás és Paraméterek

A Playmobil játékok használata közben nagyon jól fejlődik a gyerekek kreativitása. Exkluzív kiegészítőkkel, tartozékokkal és figurákkal tovább bővíthetők a játékszettek. 

Hanna-Barbera produkcióként 1969-ben látott napvilágot a híres amerikai rajzfilmsorozat, a Scooby-Doo!, amelynek főszereplője egy félős, ügyetlen, falánk, de nagyon szerethető dán dog kutya, Scooby és gazdája, Bozont. Az azóta is töretlen népszerűségnek örvendő detektívtörténetek szereplői természetfeletti lényekkel kapcsolatos rejtélyeket oldanak meg minden epizódban. A Playmobil legújabb, 2020-as témáját ennek a rajzfilmsorozatnak a szereplői ihlették, így alkották meg a Scooby-Doo! játékszetteket.

A Playmobil - Scooby-Doo! - Kaland a kísértetházban (70361) játékszett izgalmas kalandokat rejt. Scooby, Fred és Diána segítségével Te is feltárhatod a Kísértetház rejtett titkait! Készülj fel, hogy félelmetes meglepetések leselkednek a ház sötét sarkaiban és a nyikorgó padlójú folyosókon: csapdaajtó, meglazult csillár, titkos rejtekhelyek, rejtett ajtók és hirtelen csúszdává változó lépcső. A megfelelő Playmobil applikáció segítségével még kísérteties hologramokat is vetíthetsz a falra. A készletben található speciális (3 db LR03/AAA jelű 1,5 V-os elemmel működő) koporsó projektorként és zseblámpaként használható, sőt, 8 féle hátborzongató hanghatással is rendelkezik. Segíts Scooby-Doo-nak és barátainak az ijesztő, kétarcú vámpír leleplezésében! A figurák mérete kb. 7,5 cm. Az embert formázó figurák törzse hajlítható, karjaik mozgathatók. Scooby-Doo figurája egy talapzatra állítható, végtagjai mozgathatók, így akár két hátsó lábára állítva meg tudja fogni a Scooby-Snack-et is. A játékszett a működéshez szükséges elemeket nem tartalmazza.

A szett tartalma: 1 db Fred figura, 1 db Diána figura, 1 db Scooby-Doo figura, 1 db kétarcú vámpír figura, 1 db kísértetjárta kastély, 1 db projektorral és hanghatással ellátott koporsó, 3 db szellemkártya, és sok egyéb kiegészítő.