Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Jóváhagyom
Menü

Ravensburger - GraviTrax Race tematikus készlet (22439)

Gyártó: Ravensburger
Cikkszám: r22439
Ár:
21.990 Ft
NEM KAPHATÓ!
Utolsó elérhetőség dátuma:
2023-11-24

Szállítás_fly

  • Házhozszállítás futárszolgálattal Átvételi idő: 2-3 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    Kiszállítás munkanapokon 8.00-17.00 óra között. A futárszolgálat e-mailt küld a szállítás várható idejéről. E-mait küldünk, mikor csomagját átadtuk a futárnak, következő munkanapon számíthat a kiszállításra, ez nagyméretű csomag esetén 5-6 napra módosulhat.
  • GLS csomagpontra történő szállítás Átvételi idő: 2-3 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    A csomag szállítását kérheti GLS csomagpontra. E-mailben kap értesítést a csomagpontra történő megérkezésekor. 5 nap áll rendelkezésére, hogy átvegye. Szükség esetén a tárolási idő hosszabbítását kérheti a GLS ügyfélszolgálatán.

Leírás és Paraméterek

Ravensburger - GraviTrax Race tematikus készlet (22439)

Elemekkel dúsított komplett készlet, a TipTube-val, mágneses ágyúval, kalapáccsal, emelővel, labdákkal, pörgettyűvel és merítővel, hogy látványos labdaköröket építsenek. A GraviTrax segítségével a gyerekek jól érezhetik magukat a blokkok és pályák kombinálásával, hogy hihetetlen utakat hozzanak létre, és teljes sebességgel hajtsák meg a golyóikat.

Állítható és kompatibilis az összes GraviTrax termékkel. Ezzel Race tematikus készlettel a gyerekek azonnal elkezdhetnek játszani és áramköröket építeni.

Fedezze fel a bővítőkészletek és elemek széles skáláját, amelyek mindegyike kombinálható egymással, hogy növelje áramköreit, és korlátlan számú különböző útvonalat hozzon létre.

A doboz tartalma:

GraviTrax építőelemek, köztük 28 fordulat, 2 tű, 4 kereszteződés, 26 különböző méretű sín, 6 kartonlap, 56 vastag építőelem, 12 vékony építőelem, 9 golyó és 6 GraviTrax elem: TipTube, Magnetic Canon, Hammer, Elevator , Balls & Spinner.