Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Jóváhagyom
Menü

Sam, a tűzoltó - Trevor busza figurával (1073-trevor)

Gyártó: Simba
Cikkszám: 1073-trevor
Ár:
7.890 Ft
NEM KAPHATÓ!
Utolsó elérhetőség dátuma:
2023-11-11

Szállítás_fly

  • Házhozszállítás futárszolgálattal Átvételi idő: 1-2 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    Kiszállítás munkanapokon 8.00-17.00 óra között. A futárszolgálat e-mailt küld a szállítás várható idejéről. E-mait küldünk, mikor csomagját átadtuk a futárnak, következő munkanapon számíthat a kiszállításra, ez nagyméretű csomag esetén 5-6 napra módosulhat.
  • GLS csomagpontra történő szállítás Átvételi idő: 1-2 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    A csomag szállítását kérheti GLS csomagpontra. E-mailben kap értesítést a csomagpontra történő megérkezésekor. 5 nap áll rendelkezésére, hogy átvegye. Szükség esetén a tárolási idő hosszabbítását kérheti a GLS ügyfélszolgálatán.

Leírás és Paraméterek

Sam, a tűzoltó - Trevor busza figurával a kicsik kedvenc animációs sorozatának Sam tűzoltónak egyik barátja, Trevor és annak járműve. A tartalékos tűzoltó, aki a város buszsofőrje nagy odaadással segít a város lakóinak, bár mindig történik vele valamilyen balszerencse. Ha ütközik a busz, felnyílik a motorháztető és lángok csapnak ki belőle. Az ajtók nyithatók és a jármű teteje levehető, így 6 db figura ültethető bele. A buszhoz tartozó Trevor figura kezei és lábai mozgathatók, törzse elfordítható. A 7 db közlekedési jelzőtáblával és a 3 db bójával még élethűbb lehet a játék. Gyűjtsd össze Sam tűzoltócsapatának járműveit és induljon a mentőakció!

Youtube videók