Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.
Menü

Simba Sam, a tűzoltó - Rendőrállomás játékszett figurával

Gyártó: Simba
Cikkszám: 109251097
Ár:
21.990 Ft
NEM KAPHATÓ!
Utolsó elérhetőség dátuma:
2023-10-25

Szállítás_fly

  • Házhozszállítás futárszolgálattal Átvételi idő: 1 munkanaptól Szállítási költség: 1490 Ft-tól
    Kiszállítás munkanapokon 8.00-17.00 óra között. A futárszolgálat e-mailt küld a szállítás várható idejéről. E-mait küldünk, mikor csomagját átadtuk a futárnak, következő munkanapon számíthat a kiszállításra. MPL csomag esetén a szállítási idő három-kilenc nap.
  • GLS csomagpontra történő szállítás Átvételi idő: 1-2 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    A csomag szállítását kérheti GLS csomagpontra. E-mailben kap értesítést a csomagpontra történő megérkezésekor. 5 nap áll rendelkezésére, hogy átvegye. Szükség esetén a tárolási idő hosszabbítását kérheti a GLS ügyfélszolgálatán.

Leírás és Paraméterek

Sam, a tűzoltó - Rendőrállomás játékszett figurával izgalmas kalandokat tartogat a kis rajongók számára! A játék a kicsik körében kedvelt Sam, a tűzoltó című mese egyik helyszínét, a rendőrállomást varázsolja a gyerekek szobájába. Körmöspálcás városkájában Malcom és csapata mindig készen áll, hogy segítsen a bajba jutottaknak. Az állomás hang- és fényeffektusokkal, valamint számos egyéb funkcióval rendelkezik. A garázs ajtaja egy gomb megnyomásával felnyitható, így Malcom a bevetésről visszatérve a garázsban parkolhat 4x4-es rendőr autójával. Közvetlenül a garázs felett van egy helikopter leszállóhely, amely lehetővé teszi a helikopterek felszállását és leszállását a rendőrségen. Leszállás után a helikopter-leszállóhely melletti ajtó kinyitásával lehet belépni a rendőrségre. Ezután lift szállítja a földszintre a rend őreit, ahol megtalálható a központi iroda információs táblával és egy börtöncella a bűnözők fogságban tartására. A bűnözők egy kis csapóajtón keresztül menekülhetnek el. Azonban azonnal riasztás indul, amikor egy fogoly megpróbálja kinyitni a csapóajtót, ami azt jelenti, hogy a menekülés hiábavaló.

Sam, a tűzoltó - Rendőrállomás játékszett figurával egy rendőrfigurát és számos kiegészítőt tartalmaz. A játék 2 db 1,5 V-os LR03/AAA jelű elemmel működik. A csomagolás a kipróbáláshoz szükséges elemeket tartalmazza.