Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Jóváhagyom
Menü

Keresés

Smoby 2 oldalas műanyag rajztábla - Sam, a tűzoltó (410604)

Gyártó: Smoby
Cikkszám: 410604
Ár:
12.590 Ft
11.490 Ft
Kedvezmény: 9%
NEM KAPHATÓ!
Utolsó elérhetőség dátuma:
2020-04-05

Szállítás_fly

<
  • Házhozszállítás futárszolgálattal Átvételi idő: 1-2 munkanap Szállítási költség: 1090 Ft
    Kiszállítás munkanapokon 8.00-17.00 óra között. A futárszolgálat e-mailt küld a szállítás várható idejéről. E-mait küldünk, mikor csomagját átadtuk a futárnak, következő munkanapon számíthat a kiszállításra, ez nagyméretű csomag esetén 2-3 napra módosulhat.
  • GLS csomagpontra történő szállítás Átvételi idő: 1 munkanap Szállítási költség: 1090 Ft
    A csomag szállítását kérheti GLS csomagpontra. E-mailben kap értesítést a csomagpontra történő megérkezésekor. 5 nap áll rendelkezésére, hogy átvegye. Szükség esetén a tárolási idő hosszabbítását kérheti a GLS ügyfélszolgálatán.

Leírás és Paraméterek

A Smoby 2 oldalas műanyag rajztábla - Sam, a tűzoltó (410604) című mese főszereplőjének, a bátor Sam képével díszítve ideális a kisgyermekek számára rajzoláshoz, számolgatáshoz és üzenetek írásához. A minőségi műanyagból készült rajztábla stabil állvánnyal rendelkezik, de tábla része leszerelhető és akár a falra is felakasztható. Egyik oldalára krétával lehet rajzolni, a másik oldala mágneses műanyag, erre pedig filctollal lehet rajzolni. Mindkét oldal könnyedén letörölhető. A Smoby játékszett 6 db színes krétát, 1 db filctollat és meserészleteket ábrázoló színezőket is tartalmaz.