Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Jóváhagyom
Menü

Keresés

Tiny Smarts - Christopher a róka

Gyártó: Tiny Love
Cikkszám: TL1113700458R
Ár:
2.990 Ft
NEM KAPHATÓ!
Utolsó elérhetőség dátuma:
2021-03-03

Szállítás_fly

  • Házhozszállítás futárszolgálattal Átvételi idő: 1 munkanap Szállítási költség: 1090 Ft
    Kiszállítás munkanapokon 8.00-17.00 óra között. A futárszolgálat e-mailt küld a szállítás várható idejéről. E-mait küldünk, mikor csomagját átadtuk a futárnak, következő munkanapon számíthat a kiszállításra, ez nagyméretű csomag esetén 5-6 napra módosulhat.
  • GLS csomagpontra történő szállítás Átvételi idő: 1 munkanap Szállítási költség: 1090 Ft
    A csomag szállítását kérheti GLS csomagpontra. E-mailben kap értesítést a csomagpontra történő megérkezésekor. 5 nap áll rendelkezésére, hogy átvegye. Szükség esetén a tárolási idő hosszabbítását kérheti a GLS ügyfélszolgálatán.

Leírás és Paraméterek

A Tiny Love - Tiny Smarts sorozat tagja Christopher a róka, egy kedves kis hordozható játék. A Meadow Days kollekció részeként ez a vidám kis erdei állatka hűséges társa lesz útközben a babának. Christopher - aki nevét a nagy felfedező, Kolumbusz Kristóf után kapta - csíptetővel bárhová könnyen rögzíthető (kiságyra, babakocsira, babahordozóra), ha meghúzzuk, nagy meglepetést okozva mókásan rezegve húzódik vissza. Tiny Smarts - Christopher testrészei izgalmas ,,csörgő anyagból" készültek, mely hosszú időn át leköti a kicsik figyelmét.

Youtube videók