Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Jóváhagyom
Menü

Tolki Interaktív foglalkoztató könyv - Állatok világa

Gyártó: Tolki
Cikkszám: 34529
Ár:
7.490 Ft
NEM KAPHATÓ!
Utolsó elérhetőség dátuma:
2023-11-29

Szállítás_fly

  • Házhozszállítás futárszolgálattal Átvételi idő: 2-3 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    Kiszállítás munkanapokon 8.00-17.00 óra között. A futárszolgálat e-mailt küld a szállítás várható idejéről. E-mait küldünk, mikor csomagját átadtuk a futárnak, következő munkanapon számíthat a kiszállításra, ez nagyméretű csomag esetén 5-6 napra módosulhat.
  • GLS csomagpontra történő szállítás Átvételi idő: 2-3 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    A csomag szállítását kérheti GLS csomagpontra. E-mailben kap értesítést a csomagpontra történő megérkezésekor. 5 nap áll rendelkezésére, hogy átvegye. Szükség esetén a tárolási idő hosszabbítását kérheti a GLS ügyfélszolgálatán.

Leírás és Paraméterek

Tolki Interaktív foglalkoztató könyv - Állatok világa (34529)
A Tolki egyedi oktatási rendszere lehetővé teszi a játékos tanulást. Az interaktív Albi elektronikus toll új ismereteket ad át a gyerekeknek, akik így önállóan is fel tudják fedezni a könyvek gazdag tudásanyagát. A Tolki interaktív könyvei külön is megvásárolhatóak, vagy tollal együtt, szettben összecsomagolva. Az elektronikus tollat elég csak egyszer beszerezni, hiszen minden Tolki kiadvánnyal használható. A könyvek megvásárlása után a hozzájuk tartozó hanganyag bármikor ingyenesen letölthető a tolki.hu weboldaláról. Az elektronikus toll MP3 lejátszóként, diktafonként és USB adathordozóként is működik: nem csak a könyvek hanganyagát tudja lejátszani, de képes hangokat felvenni és visszajátszani is. A tollhoz csatlakoztatható fülhallgató és 16 GB-os tárhelyének köszönhetően dalok vagy mesék is bőven férnek rá a Tolki könyvek komplett anyagai mellett. Ráadásul utazás során is praktikus, autóban is tölthető standard USB kábellel csatlakoztatható.

Az Állatok világa könyv 5-12 éves gyerekeknek készült, de bőséges tudásanyaga miatt idősebbeknek is élvezetes tanulási forma lehet. Élőhely szerinti bontásban mutatja be őshonos élővilágot, a leggyakrabban előforduló vagy legérdekesebb állat- és növényfajokat, szórakoztató és érthető magyarázatokkal. A könyv segítségével a gyerekek megtudhatják a különböző állatokról, hogy mit esznek, mik a szokásaik, sőt, a hangjukat is meghallgathatják! Tanulás közben különböző nehézségű kvízjátékokkal ellenőrizhetik, hogy mit jegyeztek meg a hallottakból. A könyv fotorealisztikus rajzokkal, természetben rögzített állathangokkal és színvonalas narrációval teszi élménnyé az állatok világának felfedezését. A könyv magyar kiadásához készített szövegbe a hazánkban is előforduló fajok is bekerültek. A több mint 900 rögzített szöveg és hang, és az érdekes – véletlenszerűen feltett – kvízkérdések miatt ez az interaktív foglalkoztató tananyag újra és újra felkelti a gyerekek érdeklődését, miközben kaput nyit számukra a természet világa felé.

Figyelem! Az Állatok világa interaktív könyv használatához szükség van az Albi toll nevű eszközre! Ha már van belőle, nyugodtan rendelje meg ezt a könyvet, jó szórakozás lesz! Ha még nincs Albi elektronikus tolla, akkor egy szettet rendeljen meg, amely tartalmazza az eszközt és egy könyvet is. Az Állatok világa interaktív foglalkoztató hangoskönyv jelenleg csak önállóan vásárolható meg, de a hozzá tartozó hanganyag megtalálható minden készletben lévő tollon, vagy ingyenesen letölthető a tolki.hu weboldaláról.