Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Jóváhagyom
Menü

Keresés

Clementoni Baby Formaválogató kiskert (17277)

Gyártó: Clementoni
Cikkszám: cl17277
Ár:
2.890 Ft
NEM KAPHATÓ!
Utolsó elérhetőség dátuma:
2023-03-27

Szállítás_fly

  • Házhozszállítás futárszolgálattal Átvételi idő: 1-2 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    Kiszállítás munkanapokon 8.00-17.00 óra között. A futárszolgálat e-mailt küld a szállítás várható idejéről. E-mait küldünk, mikor csomagját átadtuk a futárnak, következő munkanapon számíthat a kiszállításra, ez nagyméretű csomag esetén 5-6 napra módosulhat.
  • GLS csomagpontra történő szállítás Átvételi idő: 1-2 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    A csomag szállítását kérheti GLS csomagpontra. E-mailben kap értesítést a csomagpontra történő megérkezésekor. 5 nap áll rendelkezésére, hogy átvegye. Szükség esetén a tárolási idő hosszabbítását kérheti a GLS ügyfélszolgálatán.

Leírás és Paraméterek

A Clementoni Baby Formaválogató kiskert (17277) szórakoztató módon tanítja meg a formák, a zöldségek, virágok és a színek alapjait a legkisebbeknek. A "kiskert", mint virágágyás különböző formájú nyílásaiba kell az oda illeszkedő "növényeket" behelyezni. Ebben a szép, színes, nagy elemekből álló formaberakó játékban nemcsak a szokványos, körvonal egyezés alapján történő beillesztési elv jelenik meg, hanem a mélység is. A sárgarépa hosszúkás formája, a cékla kerekded, mégis csúcsos alja, míg a retek szabályos gömb formája révén más-más mélységű lyukba illeszkedik. Az egyik virágot pedig bele kell csavarni az alapba. A formaválogató játék fejleszti a kicsik szem-kéz koordinációját, a formaismeretet, a vizuális észlelést és a logikus gondolkodást. A Clementoni Baby Formaválogató kiskert (17277) szett tartalma: 1 db formaválogató kiskert, 6-féle forma