Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Jóváhagyom
Menü

Clementoni Baby Formaválogató kosár (17106)

Gyártó: Clementoni
Cikkszám: cl17106
Ár:
2.850 Ft
NEM KAPHATÓ!
Utolsó elérhetőség dátuma:
2023-07-20

Szállítás_fly

  • Házhozszállítás futárszolgálattal Átvételi idő: 1-2 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    Kiszállítás munkanapokon 8.00-17.00 óra között. A futárszolgálat e-mailt küld a szállítás várható idejéről. E-mait küldünk, mikor csomagját átadtuk a futárnak, következő munkanapon számíthat a kiszállításra, ez nagyméretű csomag esetén 5-6 napra módosulhat.
  • GLS csomagpontra történő szállítás Átvételi idő: 1-2 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    A csomag szállítását kérheti GLS csomagpontra. E-mailben kap értesítést a csomagpontra történő megérkezésekor. 5 nap áll rendelkezésére, hogy átvegye. Szükség esetén a tárolási idő hosszabbítását kérheti a GLS ügyfélszolgálatán.

Leírás és Paraméterek

A Clementoni Baby Formaválogató kosár (17106) szórakoztató módon tanítja meg a formák, a színek és számok alapjait a legkisebbeknek. A kosár tetején lévő különböző formájú nyílásokba kell az oda illeszkedő elemeket behelyezni. Ha minden forma bekerült a kosárba, a fedele könnyen felnyitható és kiüríthető, hogy újra kezdődhessen a játék. Remek elfoglaltság a már ülni tudó kisgyermekeknek. A kosár rendkívül praktikus, hiszen tárolóként is szolgál az elemeknek, fedőzáró rendszerrel és füllel ellátott, így könnyen szállítható. A formaválogató játék fejleszti a kicsik mozgását, szem-kéz koordinációját, a formaismeretet és a logikus gondolkodást. A Clementoni Baby Formaválogató kosár (17106) szett tartalma: 1 db formaválogató kosár fedéllel, 6-féle forma