Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Jóváhagyom
Menü

Keresés

Clementoni Baby - Play for future - Jármű rakosgató készségfejlesztő játék - 4 db-os (17111)

Gyártó: Clementoni
Cikkszám: cl17111
Ár:
2.890 Ft
NEM KAPHATÓ!
Utolsó elérhetőség dátuma:
2022-06-24

Szállítás_fly

  • Házhozszállítás futárszolgálattal Átvételi idő: 1 munkanap Szállítási költség: 1290 Ft
    Kiszállítás munkanapokon 8.00-17.00 óra között. A futárszolgálat e-mailt küld a szállítás várható idejéről. E-mait küldünk, mikor csomagját átadtuk a futárnak, következő munkanapon számíthat a kiszállításra, ez nagyméretű csomag esetén 5-6 napra módosulhat.
  • GLS csomagpontra történő szállítás Átvételi idő: munkanap Szállítási költség: 1290 Ft
    A csomag szállítását kérheti GLS csomagpontra. E-mailben kap értesítést a csomagpontra történő megérkezésekor. 5 nap áll rendelkezésére, hogy átvegye. Szükség esetén a tárolási idő hosszabbítását kérheti a GLS ügyfélszolgálatán.
  • Személyes átvétel Átvételi idő: Akár aznap  Ingyenes
    Bankkártyás (előre) fizetéssel kiegyenlített megrendelését személyesen is átveheti egri irodánkban a rendelés leadását és az átvételről szóló visszaigazolást követően, munkanapokon 8:00-16:00 óra között. Irodánkban fizetés nem, kizárólag a megrendelt termék(ek) átvétele lehetséges.

Leírás és Paraméterek

Az olasz Clementoni cég legújabb, környezettudatos és a fenntartható jövőt megcélzó Play for future termékcsaláddal kíván hozzájárulni az új generáció ilyen irányba történő fejlődéséhez. A vállalat legfőbb üzenete: Tartsuk tiszteletben a természetet! A teljesen újrahasznosított anyagokból készült termékeken egy szív alakú levél található.

A Clementoni Play for future - Jármű rakosgató készségfejlesztő játék - 4 db-os (17111) szórakoztató módon tanítja meg a különféle méreteket, színeket és a logikus gondolkodást a legkisebbeknek. A csöppségek 4-féle különböző színű és méretű járművel, 1 busszal, 1 teherautóval, 1 autóval és 1 motorral ismerkedhetnek meg közelebbről. A járművekkel nemcsak külön-külön lehet játszani, de azokat a megfelelő módon egymásra rakva akár egy 4 emelet magas torony is összeilleszthető. Remek elfoglaltság a már ülni tudó kisgyermekeknek. A játék fejleszti a kicsik szem-kéz koordinációját, a kézügyességet és a logikus gondolkodást. A Clementoni Play for future - Jármű rakosgató készségfejlesztő játék - 4 db-os (17111) 100 %-ban újrahasznosított, erős anyagokból készült.

A szett tartalma: 4-féle jármű