Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Jóváhagyom
Menü

Dickie - Pink Drivez unikornis szállító autó hercegnővel (203837022)

Gyártó: Dickie
Cikkszám: 203837022
Ár:
10.990 Ft
NEM KAPHATÓ!
Utolsó elérhetőség dátuma:
2023-11-24

Szállítás_fly

  • Házhozszállítás futárszolgálattal Átvételi idő: 2-3 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    Kiszállítás munkanapokon 8.00-17.00 óra között. A futárszolgálat e-mailt küld a szállítás várható idejéről. E-mait küldünk, mikor csomagját átadtuk a futárnak, következő munkanapon számíthat a kiszállításra, ez nagyméretű csomag esetén 5-6 napra módosulhat.
  • GLS csomagpontra történő szállítás Átvételi idő: 2-3 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    A csomag szállítását kérheti GLS csomagpontra. E-mailben kap értesítést a csomagpontra történő megérkezésekor. 5 nap áll rendelkezésére, hogy átvegye. Szükség esetén a tárolási idő hosszabbítását kérheti a GLS ügyfélszolgálatán.

Leírás és Paraméterek

Vidd el egyszarvúdat egy varázslatos díjugrató versenyre a Dickie - Pink Drivez unikornis szállító autóval! Az utánfutónak köszönhetően a rózsaszín Mercedes-Benz AMG 500 el tudja szállítani a hercegnőt és az egyszarvút a következő versenyére. A lószállító utánfutó rámpája lehajtható és lekapcsolható a terepjáróról. A járgány csomagtartója és ajtajai nyithatóak, ezen felül hang- és fényeffektekkel teszi még élvezetesebbé a játékot! A járműhöz kis szivárványok tartoznak, amelyek akadályként használhatók díjugratáshoz. Unikornisodat trükkökre taníthatod, hogy biztosítsa helyét a győztes dobogón.

Dickie - Pink Drivez unikornis szállító autó hercegnővel (203837022) 3 x 1,5 V-os LR44 jelű gombelemmel működik. A csomagolás a kipróbáláshoz szükséges elemeket tartalmazza.

Hasonló termékek