Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Jóváhagyom
Menü

Keresés

Dickie Sam, a tűzoltó - Körmöspálcás tűzoltóállomás játékszett (3095002)

Gyártó: Dickie
Cikkszám: 3095002
Ár:
15.990 Ft
NEM KAPHATÓ!
Utolsó elérhetőség dátuma:
2020-04-05

Szállítás_fly

<
  • Házhozszállítás futárszolgálattal Átvételi idő: 1-2 munkanap Szállítási költség: 1090 Ft
    Kiszállítás munkanapokon 8.00-17.00 óra között. A futárszolgálat e-mailt küld a szállítás várható idejéről. E-mait küldünk, mikor csomagját átadtuk a futárnak, következő munkanapon számíthat a kiszállításra, ez nagyméretű csomag esetén 2-3 napra módosulhat.
  • GLS csomagpontra történő szállítás Átvételi idő: 1 munkanap Szállítási költség: 1090 Ft
    A csomag szállítását kérheti GLS csomagpontra. E-mailben kap értesítést a csomagpontra történő megérkezésekor. 5 nap áll rendelkezésére, hogy átvegye. Szükség esetén a tárolási idő hosszabbítását kérheti a GLS ügyfélszolgálatán.

Leírás és Paraméterek

Dickie Sam, a tűzoltó - Körmöspálcás tűzoltóállomás játékszett (3095002) izgalmas kalandokat tartogat a kis rajongók számára. A játék a kicsik körében kedvelt Sam, a tűzoltó című mese központi helyszínét - a tűzoltóállomást - varázsolja a gyerekek szobájába rengeteg kiegészítővel. Találkozhatunk legördülő kövekkel, útterelő sorompóval, autót felemelő lifttel és vízsugarat kilövő tűzcsappal is. A mindennapok változatos kihívások elé állítják a bátor tűzoltó csapatot ráadásul a különböző helyszíneket más és más járművel kell megközelíteni. A Dickie Sam, a tűzoltó - Körmöspálcás tűzoltóállomás játékszett (3095002) egy Vénus tűzoltóautót (kb. 6 cm) és egy Sam figurát (kb. 4 cm) tartalmaz és praktikus bőröndben tárolható.

Youtube videók