Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.
Menü

Dickie SOS Mentőállomás - 3 db járművel

Gyártó: Dickie
Cikkszám: 203716015
Ár:
12.990 Ft
NEM KAPHATÓ!
Utolsó elérhetőség dátuma:
2023-05-29

Szállítás_fly

  • Házhozszállítás futárszolgálattal Átvételi idő: 1 munkanaptól Szállítási költség: 1490 Ft-tól
    Kiszállítás munkanapokon 8.00-17.00 óra között. A futárszolgálat e-mailt küld a szállítás várható idejéről. E-mait küldünk, mikor csomagját átadtuk a futárnak, következő munkanapon számíthat a kiszállításra. MPL csomag esetén a szállítási idő három-kilenc nap.
  • GLS csomagpontra történő szállítás Átvételi idő: 1-2 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    A csomag szállítását kérheti GLS csomagpontra. E-mailben kap értesítést a csomagpontra történő megérkezésekor. 5 nap áll rendelkezésére, hogy átvegye. Szükség esetén a tárolási idő hosszabbítását kérheti a GLS ügyfélszolgálatán.

Leírás és Paraméterek

A Dickie SOS Mentőállomás - 3 db járművel játékszett tartalmazza a legfontosabb mentőjárműveket, melyek türelmesen várakoznak a Dickie SOS garázsban a következő hívásra. A rendőrautó, mentőautó és tűzoltóautó mind szabadon futó kerekeken közlekedik, így simán gurulnak minden terepen. A tűzoltóautó oldalán, egy felnyitható ajtó mögött a tűzoltók nélkülözhetetlen felszereléseit pillanthatjuk meg. A játék csomagolása pedig maga a garázs, ahol a vagány mentőjárművek megpihenhetnek egy-egy akció között. Az állomás hangszóró funkcióval ellátott hangosbeszélővel rendelkezik, így a kis állomásparancsnok kiadhatja a megfelelő parancsokat mindenkinek. Ezen kívül a kapuk kinyithatók, és az állomás fény- és hanghatásokkal adja a mentőcsapat tudtára, hogy készüljenek az akcióra! A Dickie SOS Mentőállomás - 3 db járművel 2 db 1,5 V-os AA/LR06 jelű elemmel működik, melyet a csomagolás tartalmaz.