Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Jóváhagyom
Menü

Dickie Special Unit - SWAT különleges egység játék SUV terepjáró - 45 cm

Gyártó: Dickie
Cikkszám: 203308388
Ár:
11.990 Ft
NEM KAPHATÓ!
Utolsó elérhetőség dátuma:
2024-02-24

Szállítás_fly

  • Házhozszállítás futárszolgálattal Átvételi idő: 1-2 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    Kiszállítás munkanapokon 8.00-17.00 óra között. A futárszolgálat e-mailt küld a szállítás várható idejéről. E-mait küldünk, mikor csomagját átadtuk a futárnak, következő munkanapon számíthat a kiszállításra, ez nagyméretű csomag esetén 5-6 napra módosulhat.
  • GLS csomagpontra történő szállítás Átvételi idő: 1-2 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    A csomag szállítását kérheti GLS csomagpontra. E-mailben kap értesítést a csomagpontra történő megérkezésekor. 5 nap áll rendelkezésére, hogy átvegye. Szükség esetén a tárolási idő hosszabbítását kérheti a GLS ügyfélszolgálatán.

Leírás és Paraméterek

A Dickie Special Unit - SWAT különleges egység játék SUV terepjáró - 45 cm egy nagyon szuper városi terepjáró, melyet a különleges egység használ. Menet közben hallhatjuk a jármű hangját és a szirénázást, lámpái pedig villognak. Az autó tetején lévő radar segítségével a kommandósok könnyedén fel tudják kutatni a rossz fiúkat. Az autó ajtajai nyithatóak. Játék közben a hang- és fényeffektek teszik még izgalmasabbá az üldözős jeleneteket. A Dickie Special Unit - SWAT különleges egység játék SUV terepjáró 3 db 1,5 V-os LR06/AA jelű elemmel működik, melyet a csomagolás tartalmaz.